Smiley, gafă senzațională la Românii au Talent. Ce a putut să întrebe un minor pe scenă

Smiley, gafă senzațională la Românii au Talent. Ce a putut să întrebe un minor pe scenă
Smiley gafa senzationala la Romanii au Talent

Iubitul Ginei Pistol a avut parte de un moment tare jenant în ultima ediție de la Românii au Talent. Micuțul Iliuță are 11 ani și vine din Jina, Sibiu. Iubește muzica populară și a venit la PRO TV pentru a împărtăși bucuria acestui talent cu toată lumea, spre deliciul celor patru jurați, care au dansat și chiuit odată cu el. Ce a putut Smiley să întrebe minorul pe scenă. 

Smiley, gafă senzațională la Românii au Talent

La finalul recitalului, Smiley l-a întrebat pe tânărul artist de unde provine, iar spre surprinderea tuturor copilul a spus că vine din comuna Jina din județul Sibiu, același loc de baștină ca al lui Ghiță Ciobanul.

Simpaticul jurat, într-un moment de neatenție, l-a întrebat pe cel mic dacă locuiește la casă sau la bloc, lucru care a stârnit amuzamentul colegilor săi de pupitru, din moment ce în mediul rural nu găsești foarte multe blocuri.

Andra: Iliuţa, am ţinut pasul cu tine! Foarte frumos a fost. Eşti foarte talentat. Am mai auzit copii care cânta la fluier, dar tu ai tehnică, am auzit un profesionist.”

Florin: Şmecherul e tot şmecher! El a vrut să ne arate şi cum cântă cu o singură mână, cu cealaltă era DJ la oi! Ai văzut vreodată o oaie? Faci diferenţa între un câine şi o oaie?”

Iliuta: Da, am văzut. La Jina, de unde vin.

Smiley: Stai la curte sau la bloc?

Iliuta: La casă.

Florin: De unde blocuri în Jina, bă, frate?

Smiley: Eşti foarte bun, m-am simţit foarte bine. Mişcarea asta de şmecher mi-a plăcut mult. Un lucru e cert: nu o să mori niciodată de foame, aşa că din partea mea ai un “Da!”.

Smiley, filmare cu poliția în toiul nopții

Cântărețul și-a susprins fanii încă o dată, odată cu lansarea celui mai nou hit „Noi doi și noaptea”, nume care a fost ales chiar de ascultătorii săi. Smiley și-a făcut admiratorii fericiți, aducându-le un concert privat, unu la unu, în toiul nopții.

Iubitul Ginei Pistol s-a urcat în mașina personală și a făcut ture pe străzile din Bucuești până la blocurile celor mai tar fani ai săi, pentru a le oferi prima audiție a cele mai noi piese lansate.

„Mai punem o dată! Fiți atenți! (…) Noi acum mergem prin oraș, ca nebunii. N-am mai mers demult prin oraș seara cu mașina. Pune una cea mai veche. Să vedem dacă o știți pe asta. Noi umblăm prin oraș și alegem trei oameni de pe Internet, de aici din București, cât mai aproape de noi. (…)

Vă mulțumesc pentru toate invitațiile pe care mi le-ați făcut prin toate orașele din lume. Vă promit că în unele dintre ele o să ajung mâine. Sper că vă place fragmentul ăsta pe care vi l-am pus. Piesa e mai lungă de atât”, a spus Smiley pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe