Face o mare greșeală Gina Pistol cu Josephine? Detaliul observat de fani, iubita lui Smiley a fost criticată

Face o mare greșeală Gina Pistol cu Josephine? Detaliul observat de fani, iubita lui Smiley a fost criticată
Le priește viața de familie

De când a venit pe lume micuța Josephine, Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. Proaspăta mămică are grijă în permanență de micuță, iar fanii sunt încântați de ceea ce văd. Unii dintre fani au ajuns să critice anumite lucruri pe care Gina și Smiley le fac.

Gina Pistol și Smiley criticați de fani pentru Gogoșica

Cei doi proaspeți păriniți, Gina și Smiley, țin legătura în permanență cu fanii pe Instagram. Fiecare moment din viața lor, mai ales acum, este savurat de fani în fiecare zi. Numai că au apărut câteva voci critice la adresa celor doi, după ultimele poze publicate.

Gina Pistol și Smiley au postat recent poze cu micuța Josephine, dar și cu celălalt membru al familiei. Este vorba de Gogoșica, pisica familiei, nelipsită până acum din toate pozele publicate pe Instagram. Reacțiile critice ale unora dintre fani s-au legat exact de acest aspect.

Gogoșica a fost surprinsă în apropierea micuței, iar gurile rele spun că părul acesteia s-ar putea să-i dăuneze bebelușului. Deși vehemenți în a critica situația de fapt, mulți nu știu că un animal de companie, de fapt, ajută la creșterea bebelușilor, și nu crează probleme. Dovada acestei afirmații stă în studiile de specialitate făcute de medicii pediatrii, unul dintre aceștia declarând:

”S-au făcut studii legate de așa zisul risc al expunerii copiilor la părul de animale de companie. S- a văzut că acești copii care în primii ani de viață au venit în contact cu animale de companie, sunt de fapt protejați pentru a dezvolta boli alergice ulterior în viață. Așa zisa teoriei a igienei. Suntem mai dispuși să facem boli alergice, atunci când vorbim de un mediu controlat, igienizat excesiv și cu substanțe foarte puternice.

Nu e nevoie atunci când vine un nou născut să se renunțe la animalul de companie sau să se dea altcuiva pe o perioadă de luni… Este foarte, foarte greu de ajuns la măsurile acestea radicale. Putem face lucruri. De exemplu, când vine un nou născut, să creem o zonă limitată în care animalul de companie să nu ajungă.”, spune Mihaela Niţă, medic pediatru.

Le priește viața de familie

Atât Gina Pistol, cât și Smiley, sunt la prima experiență de acest gen. Primesc sfaturi din toate părțile, dar și critici. Cu toate astea Gina Pistol și Smiley sunt feiriciți împreună, alături de micuța Josephine. Deși fericiți, se pare că au avut parte și de prima lor ceartă, după gafa făcută de Smiley zilele trecute. Artistul, din exces de zel, publica o poză cu Gina topless pe Instagram.

Apropiații spun că, deșia a reparat greșeala, Gina Pistol l-ar fi muștruluit pe Smiley. Dar, cu toate asta, Gina și Smiley arată că sunt fericiți prin fiecare postare pe social-media, iar proaspăta mămică recunoaște că nu i-a fost ușor la început.

”Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Oricum, mare noroc am cu Andrei (n.r.: Smiley). Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine.

Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi.”, recunoaște Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI