Smiley, băgat sub masă: ‘Nu mai puteam să respir’. Vedeta de la Pro TV a povestit tot la Românii au talent

Smiley, băgat sub masă: ‘Nu mai puteam să respir’. Vedeta de la Pro TV a povestit tot la Românii au talent
Smiley, băgat sub masă de niște localnici din Bucovina. A povestit tot la Românii au talent

Smiley este un om jovial și, așa cum îl descrie numele de scenă, mereu cu zâmbetul pe buze. Venit la masa juriului după ce Andi Moisescu a intrat în carantină, ieșind pozitiv la noul coronavirus, cântărețul a povestit o întâmplare amuzantă, după un număr care i-a readus-o în memorie, petrecută după un concert în Bucovina.

Smiley, întâmplare amuzantă după o cântare în Bucovina. Localnicii i-au pus capac

Grupul tradițional ”Dor” din comuna Moara, județul Suceva, a umplut scena de talente cu tradiție în ediția 5 a show-ului de la Pro TV. După un număr fără cusur, în urma căruia au primit un verdict pozitiv, cu patru de ”Da”, au venit și poveștile. Într-o mică pauză, Smiley le-a destăinuit colegilor săi că a fost invitat să cânte cândva într-o comună din Bucovina, la o zi festivă.

Cu programul artistic încheiat, artistul a fost chemat de oaspeții săi la masă și dans. Cel din urmă i-a dat mari bătăi de cap. Cunoscuți ca adevărați profesioniști într-ale jocului tradițional, localnicii l-au lăsat fără aer pe cântăreț la doar cinci minute de când s-a prins în horă.

„După cinci minute eram lac. Nu mai puteam să respir, iar ei nu aveau nimic”

„Eu mă uit fascinat la voi. Sunteți foarte frumoși. Sunteți oameni simpli, care își trăiesc viața frumos în continuare, după tradiții și după niște valori pe care mulți oameni de la orași l-au pierdut. Aveți ”da” din partea mea”, le-a spus Smiley concurenților.

„Am fost odată, am cântat, dar nu mai știu unde, undeva în Bucovina. Era o sărbătoare de-a lor. Oamenii mi-au zis seara: – Haideți, domnul Smiley, să veniți, să facem. – M-am dus și tare s-au bucurat, apoi au început dansurile. Au venit doamnele la 50 și ceva de ani, 60, m-au chemat la dans. M-am băgat în hore cu ei. Nu ai înțeles, deci după cinci minute eram lac.

Nu mai puteam să mai respir. Femeile alea de 50 de ani nu aveua nimic, știi cum dansau? Și bărbații la fel. M-au băgat sub masă direct. Nu ai cum să ții pasul cu ei, că au din alea rapide. Se luau de mine, îmi ziceau să mai dansez, dar eu le explicam că nu mai pot să respir”, a povestit vedeta la ”Românii au talent”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI