28 dec. 2021 | 18:27

Smiley a spus adevărul crunt despre tinerii din România: „Toți vor să fie doar asta” VIDEO

Monden
Smiley a spus adevărul crunt despre tinerii din România: „Toți vor să fie doar asta” VIDEO
Ce spune Smiley despre tinerii din România?

Smiley și-a exprimat opinia pe cât se poate de transparent în cadrul unui podcast. Celebrul cântăreț nu are o părere bună despre ce se întâmplă cu mulți tineri din România. Ce spune despre felul în care își aleg modelele?

Smiley, despre tinerii din România: părerea tranșantă a artistului

Smiley a acceptat invitația lui Damian Drăghici la podcast-ul său în cadrul căruia au discutat și subiecte sensibile. Cântărețul a mai adus în prim-plan diverse mesaje de-a lungul timpului pentru tinerii care îl urmăresc, dar acum declarațiile sale sunt categoric mai tranșante.

Fanii au observat că afirmațiile vedetei sunt cu atât mai clare pentru că acum este și el în poziția de părinte și dorește să o vadă pe fiica sa luând decizii bune în viitor și crescând frumos.

Prezentatorul de la emisiunea ‘Românii au talent’ a subliniat că modul în care tinerii își aleg idolii este din start unul deloc fericit, iar trending-ul de pe YouTube este cel care dă tonul și indică încă o dată acest lucru. Solistul este îngrijorat de extremele pe care le aleg majoritatea copiilor.

„Nu e despre asta!”

„Copiii, uitându-se în trending, își aleg modelele din asta și în momentul în care copiii își aleg modele de genul acesta, ei vor ajunge să creadă că ăsta este idealul. Și așa, în România, idealul este să fii șmecher. Toată lumea zice că vrea să fie așa, nu deștept, inteligent, citit, umblat sau să fii bogat.

Nu e despre asta! Să fii șmecher este să fii influencer, în trending, celebru fără nimic în spate. Noi trăim într-o lume a extremelor. În State se întâmplă același lucru, totul se duce la o extremă.

În extreme vezi lucruri senzaționale și lucruri de toată jena. Ceea ce e normal nu mai stârnește interesul. Dacă faci o muzică frumoasă…nu e de interes”, a mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Alt mesaj pentru copii

Artistul a surprins pe toată lumea când a adus în vizorul tuturor o piesă-manifest pentru tineri. Mesajul venea în acest fel în fața fanilor de toate vârstele în anul 2018. Solistul spunea atunci că:

„România trece de ceva timp printr-o perioada tulbure, iar eu îmi doresc să cânt despre ceea ce trăim astăzi. Dorian şi cu mine am simţit că trebuie să spunem că există speranţă, că trebuie să ne ascultăm vocea interioară, că unii români au reuşit pentru că au crezut în ei înşişi şi pentru că au luptat pentru visurile lor“, a declarat Smiley despre melodia ‘Aprinde scânteia’, arată adevărul.ro. 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro