Smiley, apropouri indecente pentru Gina Pistol, în public. Cum a reacționat Laura Cosoi când a văzut mesajul

Smiley, apropouri indecente pentru Gina Pistol, în public. Cum a reacționat Laura Cosoi când a văzut mesajul
Smiley, mesaj pentru Gina Pistol. Ce reacție a avut Laura Cosoi

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de admirați, iar viața lor s-a schimbat total de când a venit pe lume fiica lor, micuța Josephine. Cântărețul a surprins pe toată lumea în momentul în care i-a făcut apropouri indecente partenerei sale. Laura Cosoi a reacționat imediat.

Smiley, apropouri pentru Gina Pistol. Ce i-a spus iubitei sale

Smiley și Gina Pistol au preferat să fie extrem de discreți la începutul relației, însă, de când au devenit părinți, cei doi le dezvăluie fanilor detalii din viața lor de familie. Ei se bucură enorm de orice clipă pe care o trăiesc alături de micuța Josephine.

Cântărețul a dezvăluit o fotografie cu fiica lui, explicând că micuța se bucură de prezența motanului pe care îl dețin. De asemenea, Smiley i-a făcut câteva apropouri partenerei sale, iar fanii au fost surprinși. Acesta a mărturisit că și-ar dori să aibă parte de câteva momente de tandrețe alături de Gina Pistol.

„Pe ritmuri de Vivaldi ascultăm Iarna și mângâiem, pe rând, motanul Gosha. Prima e Joshepine și văd că se pregătește Gina. Eu nu știu dacă mai apuc să-l mângâi pe Gosha, dar poate o mângâi pe Gina…”, a spus Smiley în mediul online.

Ce a făcut Laura Cosoi

Laura Cosoi și Smiley au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au format un cuplu extrem de mediatizat, însă, în timp ce fanii credeau că aceștia au o legătură imbatabilă, despărțirea i-a întristat pe mulți.

Totuși, ei și-au refăcut viața. În timp ce Smiley se bucură de prezența Ginei Pistol în viața lui, femeia care l-a făcut tătic, Laura Cosoi și-a găsit liniștea în brațele lui Cosmin Curticăpean, alături de care are două fiice. Cântărețul și actrița au rămas în relații bune după separarea care a șocat fanii.

Cum au reacționat fanii artistului

Aceștia au preferat să păstreze o legătură de amiciție și respect după separare, astfel că Laura Cosoi a reacționat imediat după ce a văzut ce mesaj frumos a postat Smiley pe rețelele de socializare. Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care au observat ce a făcut actrița.

Vedeta i-a transmis un emoticon în formă de inimioară, semn că îl apreciază pe fostul său partener și se bucură pentru ce a reușit să construiască alături de Gina Pistol. Bineînțeles, admiratorii celor doi nu s-au ferit și i-au lăudat, mai ales pentru că ei au păstrat o frumoasă relație de prietenie după despărțire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI