07 dec. 2021 | 09:02

Smiley, apropouri indecente pentru Gina Pistol, în public. Cum a reacționat Laura Cosoi când a văzut mesajul

Monden
Smiley, apropouri indecente pentru Gina Pistol, în public. Cum a reacționat Laura Cosoi când a văzut mesajul
Smiley, mesaj pentru Gina Pistol. Ce reacție a avut Laura Cosoi

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de admirați, iar viața lor s-a schimbat total de când a venit pe lume fiica lor, micuța Josephine. Cântărețul a surprins pe toată lumea în momentul în care i-a făcut apropouri indecente partenerei sale. Laura Cosoi a reacționat imediat.

Smiley, apropouri pentru Gina Pistol. Ce i-a spus iubitei sale

Smiley și Gina Pistol au preferat să fie extrem de discreți la începutul relației, însă, de când au devenit părinți, cei doi le dezvăluie fanilor detalii din viața lor de familie. Ei se bucură enorm de orice clipă pe care o trăiesc alături de micuța Josephine.

Cântărețul a dezvăluit o fotografie cu fiica lui, explicând că micuța se bucură de prezența motanului pe care îl dețin. De asemenea, Smiley i-a făcut câteva apropouri partenerei sale, iar fanii au fost surprinși. Acesta a mărturisit că și-ar dori să aibă parte de câteva momente de tandrețe alături de Gina Pistol.

„Pe ritmuri de Vivaldi ascultăm Iarna și mângâiem, pe rând, motanul Gosha. Prima e Joshepine și văd că se pregătește Gina. Eu nu știu dacă mai apuc să-l mângâi pe Gosha, dar poate o mângâi pe Gina…”, a spus Smiley în mediul online.

Ce a făcut Laura Cosoi

Laura Cosoi și Smiley au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au format un cuplu extrem de mediatizat, însă, în timp ce fanii credeau că aceștia au o legătură imbatabilă, despărțirea i-a întristat pe mulți.

Totuși, ei și-au refăcut viața. În timp ce Smiley se bucură de prezența Ginei Pistol în viața lui, femeia care l-a făcut tătic, Laura Cosoi și-a găsit liniștea în brațele lui Cosmin Curticăpean, alături de care are două fiice. Cântărețul și actrița au rămas în relații bune după separarea care a șocat fanii.

Cum au reacționat fanii artistului

Aceștia au preferat să păstreze o legătură de amiciție și respect după separare, astfel că Laura Cosoi a reacționat imediat după ce a văzut ce mesaj frumos a postat Smiley pe rețelele de socializare. Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care au observat ce a făcut actrița.

Vedeta i-a transmis un emoticon în formă de inimioară, semn că îl apreciază pe fostul său partener și se bucură pentru ce a reușit să construiască alături de Gina Pistol. Bineînțeles, admiratorii celor doi nu s-au ferit și i-au lăudat, mai ales pentru că ei au păstrat o frumoasă relație de prietenie după despărțire.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro