Cum este alintată fata Ginei Pistol și a lui Smiley. Nu este strigată pe numele ei

Cum este alintata fiica Ginei Pistol si a lui Smiley

Cu toate că pe fiica ei o cheamă Jospehine, Gina Pistol o alintă într-un anume fel pe fiica ei. De altfel, nu este pentru prima dată când cei doi părinți o numesc așa și s-a mai întâmplat și într-un interviu, când au anunțat, în mod oficial, sarcina.

Cum este alintată fata Ginei Pistol și a lui Smiley

Astfel, pe Instagram, la InstaStory, frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite a publicat un scurt filmuleț în care le-a spus fanilor ei un amănunt din viața de mămică.

„Când regina este sătulă, este liniște în regat. Nu știu să fac cu atâta liniște. Băi, sunt atât de obosită încât nu mi-e somn. Zici că am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Bine, acum nu pot să adorm, dar după ora șase … vai, îmi pică ochii în gură”, a spus Gina Pistol în acel video.

Astfel că aceasta folosește apelativul de ”regină” pentru fiica sa, apelativ care, dacă este legat de numele de familie al lui Smiley, adică Maria, te duc cu gândul chiar la Regina Maria.

De menționat este și că de curând, Smiley a fost invitatul lui Mihai Morar, în podcastul său, unde a vorbit și despre Gina și relația lor. Artistul i-a povestit lui Mihai Morar și cum a început relația cu Gina Pistol.

„Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi.

Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.red. acela de a fi mamă)”, i-a povestit Smiley lui Mihai Morar.

Cum l-a fermecat Gina Pistol pe Smiley

Dar ce anume l-a atras pe Smiley la Gina Pistol? Artistul a dezvăluit tot în acel podcast.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare.

Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a spus Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI