Smiley a dat-o de gol pe Andra. Detaliul inedit care s-a aflat acum despre artistă, fanii nu bănuiau asta

Smiley a dat-o de gol pe Andra. Detaliul inedit care s-a aflat acum despre artistă, fanii nu bănuiau asta
Cum a dat-o Smiley de gol pe Andra?

Smiley și Andra se bucură de o prietenie incredibilă. Cei doi colaborează acum pentru noua piesă care i-a surprins pe fani, timp în care reușesc să se cunoască mai bine. Celebrul jurat de la ,,Vocea României” a dat-o de gol pe colega sa. Puțini din fanii soției lui Cătălin Măruță știau asta despre ea. Cei care o iubesc pe artistă au rămas surprinși să audă asta. Ce detaliu inedit a scos în evidență Smiley?

Detaliu inedit despre Andra: Smiley a dat-o de gol

Andra și Smiley le-au dat o veste incredibilă fanilor în urmă cu câteva zile. Cei doi au în sfârșit o colaborare incredibilă și mult așteptată împreună. Cei doi artiști sunt deja cunoscuți publicului de zeci de ani, s-au întâlnit de multe ori în diverse studio-uri muzicale, dar cu toate astea niciodată nu au cântat o piesă împreună. Iubitul Ginei Pistol a compus o recent o melodie chiar cu gândul la colega de scenă, ulterior i-a făcut propunerea.

„După ani de prietenie, ani în care am fost colegi pe platourile de filmare, în sfârșit am reușit să ne reconectăm și în studio! Abia aștept să ascultați noua noastră piesă, să vă umpleți de emoțiile pe care le-am simțit și eu când am ascultat piesa”, a scris prezentatorul de la show-ul de talente în mediul online.

,,Care crezi că e…”

Artiștii i-au mai încântat pe urmăritori cu un filmuleț pe Facebook în care își puneau întrebări picante pentru a vedea cât de bine se cunosc. Prezentatorul de la ,,Românii au talent” a scos în evidență un detaliu inedit despre colega sa. Mai exact, el a mărturisit că Andra adoră să mănânce sushi.

Cu toate astea, fanii știau despre ea că iubește cel mai mult mâncarea tradițională. Desigur că solistul și-a dat seama că răspunsul nu a fost de ajuns și a continuat să pună pe listă câteva preparate pe care cântăreața le mănâncă pe cât de des vrea. Amintim că bruneta a mărturisit oamenilor care o urmăresc faptul că este gurmandă.

Andra: Hai să ne testăm prietenia! Care crezi că e melodia care îmi place cel mai mult din repertoriul tău?
Smiley: Insomnii
Andra: Nu-i corect! De unde știi?
Smiley: Când ne-am întâlnit noi prima oară?
Andra: Când erai în S.I.M.P.L.U?
Smiley: Nu! Eram la TVR.
Andra: Care crezi că e mâncarea mea preferată?
Smiley: Sushi, ciolan cu varză, sarmale, slană cu ceapă și brânză…cam ce îmi place mie.
Smiley: Cum o cheamă pe fiica mea?
Andra: Josephine!

Urmăriți Playtech.ro și pe