Situație incredibilă în Iaşi. Unde stătea ascuns criminalul care a luat parte la decapitarea amantului soției

Situație incredibilă în Iaşi. Unde stătea ascuns criminalul care a luat parte la decapitarea amantului soției
Unde stătea ascuns criminalul care a luat parte la decapitarea amantului soției

Un bărbat ce a fost condamnat pentru crimă locuiește în condiții greu de crezut, pe malul lacului Ciric din Iași. Este vorba despre Gheorghe Marin, în vârstă de 65 de ani. În anul 2004, bărbatul a fost condamnat pentru instigare la crimă.

Criminal ascuns în pădure

Un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost implicat într-o crimă, în urmă cu mai mulți ani, trăiește de pe o zi pe alta, izolat. Gheorghe Marin, în vârstă 65 de ani, trăiește în condiții grele într-un bordei construit la marginea pădurii Ciric, foarte aproape de lacul Veneția.

Bărbatul locuiește într-un bordei săpat într-o movilă de pământ, acoperită cu o folie și stuf. Înăuntru se află o pătură și o saltea, ude după ploi care i-au inundat refugiul. Trăiește greu și nu are mâncare în fiecare zic, mai ales că împarte și cu zece pisici care s-au adunat în jurul său. Viața lui nu a fost mereu așa, însă s-a schimbat în urmă cu 17 ani.

În anul 2004, bărbatul locuia cu soția sa și cei 13 copii. Ducea o viață normală, până când cumătrul său, Mitică, s-a mutat în gazdă la ei. Gheorghe a devenit gelos pe bărbat, mai ales că acesta mergea la cules struguri cu soția sa des. De Sf. Parascheva, Gheorghe, împreună cu băiatul său de 25 de ani, s-au pus serios pe băut, iar gelozia l-a lovit pe bărbat.

Acesta a început să-l instige pe fiul său cel mare la omor. Tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, l-a trezit pe Mitică și l-a tras pe hol, unde se afla tatăl său. Tânărul a pus mâna pe bărdiță și l-a lovit de patru ori în zona gâtului pe Mitică.

Fostul condamnat spune că nu și-a instigat fiul la omor

Gheorghe Marin a ieșit din închisoare după 9 ani, iar fiul său un an mai târziu. După ce a ieșit, din cauza datoriilor, Gheorghe a pierdut apartamentul în care locuia. S-a mutat într-un canton la marginea pădurii Ciric, acolo unde locuia cu o parte din familie, până acum 9 luni. Într-o seară, pe fondul consumului de alcool, și-a adus aminte de infidelitatea soției.

Gheorghe și-a agresat soția, iar acum Poliția i-a interzis să se apropie de ea. De peste 9 luni, bărbatul trăiește în movila de pământ. Bărbatul se descurcă din pensie și speră să se întoarcă acasă. Ploile din ultimele zile i-au inundat complet casa improvizată.

„Cel mai greu mi-a fost iarna, nu trecea o zi fără să nu plâng de foame și de frig. Acum, cu ploile astea, mi-au inundat tot. Până să vină pensia, ma hrăneam cu pește din baltă, cu fructe sălbatice, mai vindeam prin oraș ciuperci culese din pădure, numai ca să nu mor de foame. Mă mai ajută trecătorii, se mai opresc și îmi dau mâncare mie și pisicilor”, a mai declarat Gheorghe Marin, care așteaptă o hotărâre judecătorească care să-i permită să se întoarcă acasă.

„Singur nu pot sta până mor”, a încheiat bărbatul.

Sursă foto: BZI

Urmăriți Playtech.ro și pe