31 mart. 2023 | 18:13

Situație disperată pentru Armin Nicoară și Claudia Puican. Sunt urmăriți și la miezul nopții: ce măsuri de protecție și-au luat EXCLUSIV

Știri generale
Situație disperată pentru Armin Nicoară și Claudia Puican. Sunt urmăriți și la miezul nopții: ce măsuri de protecție și-au luat EXCLUSIV
Situație disperată pentru Armin Nicoară și Claudia Puican. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Situație disperată pentru Armin Nicoară și Claudia Puican. Saxofonistul și soția lui, despre care se zvonește că ar fi însărcinată, nu mai au liniște de când un bărbat dubios, care poartă o glugă trasă pe cap, a devenit umbra lor. Armin Nicoară ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre această situație, dar și despre măsurile de protecție luate, pentru a se simți în siguranță în apartamentul lor din Timișoara.

Situație disperată pentru Armin Nicoară și Claudia Puican

Contactat de reporterii Playtech Știri, talentatul saxofonist Armin Nicoară ne-a oferit detalii despre bărbatul care se află pe urmele lor și care le știe întregul program, unde sunt, ce fac, la ce oră pleacă de acasă, dar și la ce oră se întorc de la concerte:

„Nu știu dacă pot să-l numesc chiar hărțuitor. Cred că e un fan mai înrăit. Am ajuns să îl și cunosc, am dat de el la ușa apartamentului meu, pe la ora 3.00 dimineața, m-am și speriat. Era un bărbat cu gluga trasă pe cap. Am intrat repede în casă și am încuiat ușa.

După o zi, el mi-a scris așa: „Salut! Eu am fost, aseară, în fața ușii tale!”. Bărbatul acesta a început să îmi dea sfaturi, că de ce fac așa sau asta. Este deranjant, pentru că mă urmărește prea în detaliu. Cred că depășește o limită, la ora 3.00 să stai să mă urmărești, să mă pândești, nu este deloc în regulă!”.

Ce măsură de protecție a luat Armin Nicoară și de ce nu a făcut încă reclamație la Poliție

Pentru că lucrurile au cam scăpat de sub control, bărbatul devenind mult prea insistent, Armin Nicoară ne-a dezvăluit ce măsuri de protecție a luat, ca să poată dormi liniștit.

„Nu am vrut încă să-l reclam la Poliție, dar nu mă simt deloc bine ca un fan să se comporte așa, să știe el tot ce fac, la orice oră. Bine, facem o poză, pe stradă, cu fanii, dar nu vii la ușa casei mele. Eu stau într-un complex rezidențial, însă, după acest episod, mi-am montat o cameră de luat vederi, deasupra ușii apartamentului, ca eu și Claudia să ne simțim în siguranță, să dormim liniștiți, și să vedem mereu cine e pe la ușă”, ni s-a mai confesat Armin Nicoară, exclusiv pentru Playtech Știri.

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc să devină părinți?

Emoțiile cu acest bărbat, care le dă târcoale casei, sunt cu atât mai mari cu cât, conform zvonurilor, Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, ar fi însărcinată și orice șoc i-ar putea dăuna.

„După Paște, anunțăm dacă este sau nu însărcinată, vedem ce o mai fi, dacă e ceva sigur anunțăm. Nu vreau să zic acum, apoi, să se întâmple ceva, Doamne ferește! Poate, de teamă, nici nu zic nimic acum. Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță”, ne-a mărturisit, ieri, Armin Nicoară, exclusiv pentru Playtech Știri.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a vândut o VECHE UZINĂ din România. A fost fondată în urmă cu peste 80 DE ANI
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro