Singurul moment preferat al Roxanei Nemeș la Survivor România. A divulgat tot acum

Singurul moment preferat al Roxanei Nemeș la Survivor România. A divulgat tot acum
Singurul moment preferat al Roxanei Nemeș la Survivor România. A divulgat tot acum

Roxana Nemeș a participat la Survivor, așa că îi înțelege pe colegii ei care acum trec prin clipe extrem de dificile. Vedeta nu a rezistat prea mult în competiție, însă își aduce aminte cu drag de momentele petrecute în Republica Dominicană.

Singurul moment preferat al Roxanei Nemeș la Survivor România

Roxana Nemeș a stat trei luni în competiția Survivor. Vedeta a postat o fotografie de pe plajele din Republica Dominicană și le-a mărturisit fanilor ce i-a plăcut cel mai mult.

„Mi-am adus acum aminte… eram pur și simplu îndragostită de apusul din Dominicana! Era momentul meu de “zen”;); momentul în care îmi încărcam bateriile, pentru a rezista în competiția Survivor.:) ♥️ Poza asta e facută acum 2 ani, tot pe o plajă din Dominicană. Sa aveți o seară minunată! 💋”, a scris blondina.

Majda Aboulumosha a reacționat imediat la fotografie și i-a amintit Roxanei despre un moment petrecut împreună.

 „Îți aduci aminte când ne-am trezit noaptea și ne-am uitat la luna superbă?❤️”, i-a scris Majda.

„Daaa!!! Doamne!! Cum a fost apusul de lună!! În viața mea nu am văzut ceva mai frumos! ♥️ Cum ne-am trezit noi două și ne uitam siderate!!:)) 😍🤗 Miss you!”, a fost răspunsul Roxanei Nemeș.

„Daaaa, chiar nu o să uit momentul ăla! Era fix înainte să plec acasa. Ne-am trezit în același timp ❤️”, a mai spus bruneta.

Roxana Nemeș, fascinată de Republica Dominicană

Roxana Nemeș a vorbit despre timpul petrecut la Survivor. Blondina a spus că i-a fost dor de iubitul ei, dar a trăit fiecare moment petrecut în Republica Dominicană și s-a bucurat de experiență.

„Mă gândeam că o să fie mai greu, dar mi-am dat seama că sunt foarte puternică și am rămas focusată pe ceea ce aveam de făcut acolo. Chiar mi-am propus să mă bucur de toata experiența „Survivor România” și am fost prezentă acolo din toate punctele de vedere, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață. Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu.

Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine.

Mi-a demostrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a placut foarte mult. S-a implicat foarte mult. Simt că i-a fost foarte dor de mine și, în momentul ăsta, suntem foarte bine unul cu celalalt. O să vină și nunta, cu siguranță, când va trece pandemia și va fi momentul”, a declarat artista, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI