Roxana Nemeș, surpriză de proporții la întoarcerea de la Survivor 2021. Ce i-a putut oferi iubitul ei

Roxana Nemeș, surpriză de proporții la întoarcerea de la Survivor 2021. Ce i-a putut oferi iubitul ei
Ce surpriza i-a facut iubitul Roxanei Nemes, la intarcerea din Republica Dominicana

Roxna Nemeș de la Faimoși și Maria Hîngu de la Războinici s-au întors în România, după ce au fost eliminate de la emisiunea Srvivor România. Cele două au avut parte de mari surprize la aeroport.

Roxana Nemeș, surpriză de proporții la întoarcerea de la Survivor 2021

Roxana Nemeș a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza unor probleme de sănătate, din cauza cărora nu a mai putut să continue concursul. Aceasta are mari probleme cu colecistul și se teme că după emisiune va fi nevoită să se opereze.

“În momentul de față sunt obosită. M-am întors mult mai puternică și asta datorită lui Dumnezeu. Sunt foarte liniștită și împăcată cu mine. Uite că am învățat anumite lecții. Probabil de asta m-a ținut Dumnezeu atâta, ca să le învăț. Vreau să cred că sunt un alt om, un om mai bun, mai împlinit, un om care vrea să ajute foarte mult, pentru că am trecut prin atâtea stări. Îmi doresc la rândul meu să ajut oamenii care au nevoie.

O să mă bucur de familia mea, sunt foarte emoționată. Nu știu cum să mă bucur în momentul de față, nu știu de unde să o iau, cum să o iau. Am fost autentică, iar oamenii au văzut lucrul ăsta. Într-o asemenea competiție nu ai cum să nu fii tu, cu bune și cu rele. Mă bucur că lumea a îmbrățișat asta”, a spus artista la întoarcerea pe aeroport, acolo unde a fost așteptată cu flori de către iubitul ei pe nume Călin Hagima, dar și cu tort și pizza, delicatese care i-au lipsit în Dominicană.

Cine crede Maria Hîngu că va ajunge în finala Survivor Romania

Și Războinica Maria Hîngu a ajuns în România, deși nu se aștepta să fie eliminată atât de repede din competiție Survivor.

„Așa cum văd eu vibe-ul și tot ce se întâmplă, ca să fiu foarte sinceră, Andrei și Sindy vor ajunge în finală. Eu aș vrea alte persoane, dar așa văd eu lucrurile. Și Albert va cădea în plasa pe care o întind oamenii care ne urăsc pe noi și ne zic familia de șerpi. Primul lucru pe care îl voi face, dacă prietenii mei sunt foarte reali și chiar mi-au făcut cocos, voi mânca cocos sau salam cu pâine, să îi simt gustul”, a spus aceasta, pentru Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI