Ce panică majoră avea Roxana Nemeș la Survivor 2021. Totul se întâmpla noaptea, în intimitate

Ce panică majoră avea Roxana Nemeș la Survivor 2021. Totul se întâmpla noaptea, în intimitate
Roxana Nemeș, panică la Survivor România. Prin ce momente a trecut artista?

Roxana Nemeș vine cu mărturii surprinzătoare de la Survivor Români 2021. Ce s-a întâmplat în celebra competiție sportivă pe care a părăsit-o în urmă cu câteva luni? Artista se simțea panicată seară de seară. Ce se întâmpla noaptea în tabăra Războinicilor?

Roxana Nemeș, moment de panică la Survivor România 2021

Cunoscuta cântăreață a fost surpriza sezonului. Puțini oameni se așteptau să o revadă atât de repede pe micile ecrane. Fanii ei știau că aceasta nu prea și-a ieșit din sfera obișnuitului, dar se pare că emisiunea „Bravo, ai stil” a făcut-o să accepte un alt proiect.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost plăcut surprinși să o revadă rapid pe micile ecrane, dar de data asta în cadrul unui show cu adevărat greu. Iată că Roxana a depășit așteptările unora și a stat câteva ediții bune în emisiunea din Republica Dominicană de unde a venit cu o grămadă de lecții de viață!

Fosta Războinică a venit cu mărturii noi la Teo Show. Toți cei care au participat la concurs au declarat că de departe greutățile veneau din dreptul alimentației și igienei. Același lucru l-a subliniat și blondina care a recunoscut că îi era frică atunci când trebuia să meargă la baie.

Bezna nopții punea presiune pe concurenți, iar micile animale și insecte prezente peste tot erau cu siguranță o mare problemă: „Cea mai mare temere de la Survivor? Atunci când trebuia să merg la toaletă, în junglă, iar noaptea era beznă. Mă rugam să nu mă pişte nimic de fund.

Ce dorințe are artista?

Întrebată dacă se gândește să devină mamă, solista a spus că își dorește un copil și simte că ar fi potrivită în rolul de mamă de băiat. Cu toate că se gândește la acele vremuri, tânăra nu se grăbește și lasă lucrurile să vină la momentul oportun. 

„Îmi doresc un copil foarte tare. Nu contează dacă e băiat sau fată, vreau să fie sănătos. Dar eu simt că o să fie băiat prima oară. Mă văd mamă de băiat. Nu am fost stresată pe tema asta, dar îmi doresc foarte mult. Am muncit mult pentru asta, dar încă nu m-a luat frica. Îmi mai doresc să realizez o emisiune.  , a povestit Roxana Nemes, la Teo Show.

Majoritatea telespectatorilor au fost surprinși de evoluția Roxanei la Survivor România. Nu era una din cele mai bune concurente de la feminin, dar niciodată nu s-a dat bătută la intrarea pe traseu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI