26 mai 2021 | 16:39

Ce panică majoră avea Roxana Nemeș la Survivor 2021. Totul se întâmpla noaptea, în intimitate

Monden
Ce panică majoră avea Roxana Nemeș la Survivor 2021. Totul se întâmpla noaptea, în intimitate
Roxana Nemeș, panică la Survivor România. Prin ce momente a trecut artista?

Roxana Nemeș vine cu mărturii surprinzătoare de la Survivor Români 2021. Ce s-a întâmplat în celebra competiție sportivă pe care a părăsit-o în urmă cu câteva luni? Artista se simțea panicată seară de seară. Ce se întâmpla noaptea în tabăra Războinicilor?

Roxana Nemeș, moment de panică la Survivor România 2021

Cunoscuta cântăreață a fost surpriza sezonului. Puțini oameni se așteptau să o revadă atât de repede pe micile ecrane. Fanii ei știau că aceasta nu prea și-a ieșit din sfera obișnuitului, dar se pare că emisiunea „Bravo, ai stil” a făcut-o să accepte un alt proiect.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost plăcut surprinși să o revadă rapid pe micile ecrane, dar de data asta în cadrul unui show cu adevărat greu. Iată că Roxana a depășit așteptările unora și a stat câteva ediții bune în emisiunea din Republica Dominicană de unde a venit cu o grămadă de lecții de viață!

Fosta Războinică a venit cu mărturii noi la Teo Show. Toți cei care au participat la concurs au declarat că de departe greutățile veneau din dreptul alimentației și igienei. Același lucru l-a subliniat și blondina care a recunoscut că îi era frică atunci când trebuia să meargă la baie.

Bezna nopții punea presiune pe concurenți, iar micile animale și insecte prezente peste tot erau cu siguranță o mare problemă: „Cea mai mare temere de la Survivor? Atunci când trebuia să merg la toaletă, în junglă, iar noaptea era beznă. Mă rugam să nu mă pişte nimic de fund.

Ce dorințe are artista?

Întrebată dacă se gândește să devină mamă, solista a spus că își dorește un copil și simte că ar fi potrivită în rolul de mamă de băiat. Cu toate că se gândește la acele vremuri, tânăra nu se grăbește și lasă lucrurile să vină la momentul oportun. 

„Îmi doresc un copil foarte tare. Nu contează dacă e băiat sau fată, vreau să fie sănătos. Dar eu simt că o să fie băiat prima oară. Mă văd mamă de băiat. Nu am fost stresată pe tema asta, dar îmi doresc foarte mult. Am muncit mult pentru asta, dar încă nu m-a luat frica. Îmi mai doresc să realizez o emisiune.  , a povestit Roxana Nemes, la Teo Show.

Majoritatea telespectatorilor au fost surprinși de evoluția Roxanei la Survivor România. Nu era una din cele mai bune concurente de la feminin, dar niciodată nu s-a dat bătută la intrarea pe traseu.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
A murit un celebru actor din Game of Thrones. Nu s-a mai putut face nimic
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
A MURIT marele actor. România plânge: Am fost atinşi de inima şi lumina lui
Capital.ro
Trucul WhatsApp pentru a afla locația în care se află o persoană, fără ca ea să știe
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro