Singurul mare manelist care a lipsit din videoclipul Loredanei Groza. De ce nu a filmat cu vedeta

Singurul mare manelist care a lipsit din videoclipul Loredanei Groza. De ce nu a filmat cu vedeta
Singurul mare manelist care a lipsit din videoclipul Loredanei Groza. De ce nu a filmat cu vedeta

Loredana Groza a făcut valuri după ce a lansat piesa ”Fericire”, alături de ”regii manelelor” din România. 4,8 milioane de vizualizări a adunat melodia și de la debut este poziționată pe locul unu în trendingul de pe Youtube. Adi Minune a fost cel care a lipsit din hitul momentului.

Adrian Minune, singurul mare manelist care a lipsit din videoclipul Loredanei Groza

Toată lumea vorbește depsre Loredana Groza de joi încoace. Melodia sa, gândită de Costi Ioniță și la care s-au alăturat zece maneliști de top ai țării, ocupă locul unu în trendingul românesc, dar și un loc în trendingul global, fiind prima melodie de la noi care reușește acest lucru.

Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie sunt câțiva dintre cei care au răspuns afirmativ chemării lui Costi de a participa la piesă. Cel care a lipsit a fost Adrian Minune, fiindcă era foarte ocupat, a motivat Costi.

„Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este așa cum zice românul: unde sunt doi puterea crește. Chiar a fost nevoie de o combinație între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiți. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă și fără hate nu ai succes”, a explicat Costi Ioniță.

Artista, despre controversele stârnite

„Știi cum e, în pomul lăudat, toată lumea aruncă cu pietre. Sunt atâția ani de când am pășit pe scenă și uite că și azi sunt în centrul ei. Atâtea generații care s-au maturizat și au crescut cu mine. Această dragoste și susținere pe mine mă hrănesc. Eu am citit nu de mult un comentariu care spunea că nu trebuie să ne intereseze mesajele negative, nici pozitive.

Nu pot să spun că nu mă afectează, dar încerc să fiu echidistantă. Normal că dacă e ceva care iese din tipare sau cineva vrede că genul de muzică ascultat de ei e superior acestuia, nu am ce să spun. E în natura umană”, a mărturisit Loredana la ”Sinteza Zilei” (Antena 3).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI