Singurul loc unde se ceartă Adela Popescu și Radu Vâlcan. Bărbatul i-a dat imediat un SMS vedetei de la Pro TV, pe care l-a citit in direct

Singurul loc unde se ceartă Adela Popescu și Radu Vâlcan. Bărbatul i-a dat imediat un SMS vedetei de la Pro TV, pe care l-a citit in direct
Ce mesaj a primit Adela Popescu din partea lui Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt extrem de fericiți și formează un cuplu de vis. Cei doi și-au întemeiat o frumoasă familie, însă vedeta de televiziune a recunoscut că nu toate momentele sunt doar lapte și miere. Aceasta a explicat că există un singur loc în casă în care se poate duce atunci când este nervoasă.

Adela Popescu, dezvăluiri despre familia ei

Adela Popescu se bucură de trei micuți, însă există momente când prezentatoarea de televiziune nu își mai poate menține atitudinea calmă. De asemenea, frumoasa vedetă are parte de o căsnicie fericită alături de Radu Vâlcan, însă a recunoscut că, la fel ca în orice cuplu, există și certuri.

Vedeta de televiziune și partenerul său și-au dat seama că au nevoie de un spațiu în casă în care să nu se audă tot ce fac, în cazul în care au vecini mult prea curioși. Cei doi locuiesc într-un duplex, așa că au făcut tot felul de modificări pentru a ajunge la ce își doresc, însă nu totul a ieșit așa cum sperau.

„Să nu afle vecinii ce facem”

Mai exact, Adela Popescu și Radu Vâlcan au realizat că pot să țipe doar în baie în momentele în care sunt nervoși pentru ca persoanele care locuiesc în aceeași zonă să nu afle ce se întâmplă în familia lor. Vedeta a tratat situația cu mult umor, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori.

„Noi stăm într-un duplex, adică avem vecini. Când ne-am mutat, am zis că trebuie să punem un perete antifonat, ne mai certăm. Am făcut probe, însă ne-am dat seama că putem să țipăm doar în baie.

Așa că mergem acolo când suntem nervoși ca să nu afle vecinii ce facem. Cam atât din secretele familiei noastre.”, a spus Adela Popescu, la Vorbește lumea.

Ce mesaj a primit Adela Popescu

Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au grijă să îi implice pe telespectatori în fiecare ediție, așteptând mesajele lor cu privire la întrebările puse în emisiune. Aceștia au vrut să afle cum reușesc și alte persoane să treacă peste momentele tensionate.

Totuși, mulți au fost surprinși când Adela Popescu a primit un mesaj de la Radu Vâlcan, pe care l-a citit în direct.

„Legat de asta, tocmai mi-a trimis soțul meu un mesaj: „Femeia care tace știe ce spune”, a mai zis Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în 2021, când a venit pe lume micuțul Adrian. Cei doi se mai bucură de doi băieți, Alexandru și Andrei. Aceștia au parte de numeroși fani, care abia așteaptă să afle mai multe detalii despre familia lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI