Ce face Radu Vâlcan pentru Adela Popescu în fiecare weekend. Ce soț iubitor și grijuliu!

Ce face Radu Vâlcan pentru Adela Popescu în fiecare weekend. Ce soț iubitor și grijuliu!
Adela Popescu, răsfățată de Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt apreciați de mulți români pentru familia pe care și-au întemeiat-o. Cei doi sunt extrem de ocupați cu micuții lor, însă prezentatorul TV are grijă ca soția lui să mai aibă parte și de câteva clipe de relaxare.

Radu Vâlcan, un soț grijuliu. Ce face pentru Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună 3 băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi sunt extrem de implicați în viața micuților, însă abia reușesc să aibă parte de câteva clipe de relaxare. Totuși, prezentatorul de televiziune a găsit rețeta secretă pentru ca soția lui să se odihnească.

Radu Vâlcan demonstrează că este un soț extrem de grijuliu. Acesta petrece, în fiecare weekend, timp cu Andrei și Alexandru, în timp ce Adela Popescu rămâne acasă și se bucură de puțină liniște. Prezentatorul de televiziune vine cu tot felul de activități inedite pentru băieții săi mai mari.

„Vine weekend-ul și Radu ia copiii și merge în parc. Asta ca să meargă la aer curat și să se conecteze ei. Eu rămân acasă, îmi fac cafeaua, micul dejun și mă pun pe canapea și urmăresc un serial.

Mă binedispune. Și atât de mult mă binedispune, că mie îmi plac băieții noștri cu părul lung. Mai ales pentru că Radu trebuie să îi ducă de multe ori la tuns. Și weekend-ul trecut au fost la mare ca să ia aerosoli.”, a povestit Adela Popescu la Vorbește lumea.

Unde a fost Radu Vâlcan alături de copiii săi: ‘Vrem la mama, apoi e bine și aici’

Adela Popescu și Radu Vâlcan își țin admiratorii din mediul online la curent cu orice aventură pe care o au. Prezentatorul de televiziune s-a decis să meargă la mare alături de doi dintre copiii săi, Andrei și Alexandru, așa că le-a povestit fanilor tot ce s-a întâmplat în scurta vacanță.

Micuții i-au dus dorul Adelei Popescu, însă, în scurt timp s-au obișnuit cu surpriza făcută de tatăl lor. Între timp, Radu Vâlcan i-a transmis un frumos mesaj de dragoste simpaticei prezentatoare de la Pro TV, care s-a bucurat de un weekend liniștit.

„De Black Friday am câștigat un weekend cu copiii ăia mai mari, doar noi trei. Treziri de câteva ori pe noapte, pipi, caca, șireturile nu sunt legate bine, am uitat costumul de Spiderman acasă, vrem la mama, apoi e bine și aici.

Adela Popescu, am văzut că te-ai apucat de o carte, așa, pe relax. Te iubim și…mi-e dor de tine, atât îți zic!”, a zis Radu Vâlcan pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI