Mesajul pe care Adela Popescu l-a primit în direct, la TV. A oprit emisiunea pentru a face acest anunț

Mesajul pe care Adela Popescu l-a primit în direct, la TV. A oprit emisiunea pentru a face acest anunț
Ce mesaj a primit Adela Popescu la Vorbește lumea

Adela Popescu a surprins pe toată lumea în momentul în care a oprit emisiunea pe care o moderează pentru a face un anunț. Vedeta a primit un mesaj în direct, așa că a fost nevoită să îi anunțe pe colegii săi că trebuie să facă un lucru uimitor de dragul unei persoane dragi.

Ce a făcut Adela Popescu la Vorbește lumea. Telespectatorii s-au topit

Adela Popescu este o mămică desăvârșită. Vedeta se bucură de trei băieți minunați, Alexandru, Andrei și Adrian. Vedeta face tot ce poate pentru a le oferi copiilor săi tot ce este mai bun, așa că în momentul în care a primit un mesaj care a avut legătură cu unul dintre micuții săi, nu a ezitat vreo clipă.

Prezentatoarea de televiziune a fost anunțată că Alexandru plânge pentru că nu îl salută în direct, așa că aceasta a oprit emisiunea pentru a transmite un superb mesaj. Vedeta le-a spus băieților săi că îi iubește și să se pregătească pentru a decora bradul de sărbători, în așteptarea Moșului Nicolae.

„Stați puțin. Am primit mesaj că băiețelul meu plânge că nu îl salut. Vreau să îi fac cu mâna. Vă iubește mama și ne pregătim să facem brăduțul, vine Moș Nicolae. Să fiți cuminți.”, a spus Adela Popescu la Vorbește lumea.

Cum s-a schimbat Adela Popescu după cele 3 nașteri

Adela Popescu este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune. Vedeta trăiește o poveste superbă de dragoste alături de Radu Vâlcan. Cei doi au devenit de curând părinți pentru a treia oară, când prezentatoarea de televiziune l-a adus pe lume pe micuțul Adrian.

Vedeta de la Vorbește lumea are o viață plină și are grijă să fie extrem de prezentă în viața micuților săi. Totuși, aceasta a mărturisit că au avut loc anumite schimbări după cele trei nașteri. Mai exact, vedeta nu mai este deranjată de micile imprefecțiuni după ce a devenit mamă pentru a treia oară.

„Sunt foarte liniștită”

Adela Popescu le-a spus fanilor săi că trebuie să mai scape de câteva kilograme pentru a ajunge la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată cu mezinul său. Prezentatoarea TV se bucură de corpul ei și nu mai este deloc complexată de lucrurile care o deranjau în trecut.

„Mai am de dat jos 5 kg. Dar m-au ajutat mult cele trei naşteri. Pur şi simplu nu mă mai complexează nimic. Sunt foarte liniştită. M-am schimbat din punctul acesta de vedere, sunt bine.”, a recunoscut Adela Popescu, în trecut.

Urmăriți Playtech.ro și pe