Singurul bărbat pe care Doinița Oancea încă îl iubește. I-a făcut mărturisirea lui Cătălin Măruță și l-a uluit total

Singurul bărbat pe care Doinița Oancea încă îl iubește. I-a făcut mărturisirea lui Cătălin Măruță și l-a uluit total
Doinița Oancea a surprins pe toată lumea. Ce a dezvăluit actrița

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Aceasta a rămas în inimile tuturor în momentul în care a acceptat să o interpreteze pe Minodora Potcovaru. Totuși, atunci când vine vorba despre viața ei personală, aceasta încearcă să fie cât se poate de discretă.

Doinița Oancea, dezvăluire surpriză. Cum l-a uimit pe Cătălin Măruță

Doinița Oancea a cunoscut culmile succesului în momentul în care a jucat alături de multe lume mari în numeroase seriale care au avut legătură cu proiectul ‘Inimă de țigan’, așa că, împreună cu Augustin Viziru, a făcut dezvăluiri despre momentele trăite pe platoul de filmare.

Mai exact, cei doi actori au format legături indestructibile de prietenie cu alte vedete, iar bruneta a recunoscut că l-a apreciat și iubit pe Gheorghe Visu de când l-a cunoscut.

„Doinița Oancea: L-am iubit de când l-am cunoscut, îl iubesc în continuare. Un om extraordinar, un artist de la care am învățat foarte multe.

Augustin Viziru: Noi am avut un noroc fantastic, am putut să colaborăm cu niște monștrii ai cinematografiei românești, am putut să furăm și noi meserie.

Doinița Oancea: Se pare că rămâi în memoria oamenilor cu cel mai important proiect. Ăsta o să rămână pe viață, este valabil și pentru el, dar și pentru mămica (n.r. Carmen Tănase) și mulți alții.”, au spus cei doi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Augustin Viziru: ‘Totul a venit ca o joacă’

Augustin Viziru a dezvăluit că primul său proiect de succes a venit ca o joacă, fără să pună prea multă presiune pe el, încercând să învețe de la alți mari actori. Acesta a dezvăluit că, chiar dacă nu are studii în domeniu, experiența de pe platoul de filmare l-a făcut să exceleze.

„Pentru mine totul a venit ca o joacă, până atunci nu băusem alcool niciodată. Am făcut ce mi-a zis Iura, ce am făcut în majoritatea proiectelor de acolo. Nu am pus presiune pe mine, ca în orice domeniu.

Eu când am intrat în serial, singurul obiectiv era să pup cât mai multe actrițe. (…) Am fost forțat să țin pasul cu actorii mari și am învățat ce înseamnă meseria. Ziceam că am făcut facultatea Gheorghe Dinică, Maia, asta a fost facultatea mea.

Eu știu că am peste 1200 de episoade filmate pentru că mi-am făcut un canal de Youtube cu toate secvențele cu mine, unde am mulți urmăritori. Sunt foarte bucuros.”, a spus acesta.

Cum a ajuns Augustin Viziru să joace în seriale, de fapt

Augustin Viziru i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că Lucian Viziru a avut un mare impact asupra carierei sale. Acesta a ajuns la un casting datorită fratelui său, care și-a propus să îl ajute pentru a-și găsi drumul în viață.

„Am muncit mult, când ne opresc oamenii pe stradă și ne felicită chiar mă bucur.

El m-a băgat cu șapca pe mine (n.r. Lucian Viziru), a mai avut o tentativă, a vrut să mă facă cântăreț. Eu eram oaia neagră a familiei, singurul meu obiectiv era să cheltui bani.

El mi-a făcut trupă, se numea trupa D.A. (…) El m-a dus la un casting, m-a păcălit. Când am intrat acolo, erau 20 de persoane. A venit o fată la mine și m-a întrebat dacă vreau să completez un formular, totul era pregătit.

A venit cineva și a prezentat rolurile. Am intrat cu Iura într-o cameră, era plictisit, supărat. Mi-a pus o cameră în față și mi-a zis: ‘Gândește-te că este o gagică și dă-te la ea’.

A doua zi am primit rolul, iar 9 ani de zile, orice rol negativ a fost al meu.”, a zis acesta.