Singurul bărbat în fața căruia Dana Budeanu tace. Care e secretul lui: ”Mă face să tac dracu”

Singurul bărbat în fața căruia Dana Budeanu tace. Care e secretul lui: ”Mă face să tac dracu”
Singurul barbat in fata caruia Dana Budeanu tace

Dana Budeanu este genul de om pe care ori îl iubești, ori îl urăști. Controversata creatoare de modă este una dintre cele mai populare persoane publice din România, care stârnește reacții cu orice gest sau cuvânt pe care-l rostește. Singurul bărbat în fața căruia Dana Budeanu tace. Care e secretul lui: ”Mă face să tac dracu”.

Singurul bărbat în fața căruia Dana Budeanu tace

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate persoane publice din showbizul românesc. Pentru că nu-i place să se numească vedetă, repetând în numeroase ocazii că este o persoană ca oricare alta, modestia, sinceritatea debordantă și stilul direct, câteodată tranșant, i-au adus milioane de fani, transformând-o în una dintre cele mai puternice voci din mass-media.

Emisiunea Verdict Dana Budeanu pe care faimoasa creatoare de modă o realizează în mediul online se bucură de un imens succes în rândul internauților, prin secțiunile Verdict, Stilul ești tu! și Amețitele și mafioții, una dintre cele mai cerute și preferate rubrici de pe Youtube. Deși este o persoană foarte deschisă și onestă, a cărei cea mai puternică armă este adevărul, Dana Budeanu este foarte discretă în ceea ce privește viața ei intimă. Cu toate acestea, creatoarea Verdictului a făcut câteva mărturisiri legate de viața ei personală.

Invitată la podcastul celebrului artist Damian Drăghici, Dana Budeanu a vorbit despre cum arată bărbatul ideal pentru ea și, mai ales, cine este singurul bărbat în fața căruia tace. Faimoasa creatoare de modă a spus că principalul atribut al partenerului ei de viață trebuie să fie puterea de a o face pe ea să nu mai vorbească.

„Este bărbatul în fața căruia eu tac, iar eu tac doar, în fața unui bărbat nu a unei femei, din respect. Deci în primul rând trebuie să-l respect foarte mult, iar ca să-l respect trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă, fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac dracu!”, i-a mărturisit Dana Budeanu lui Damian Drăghici.

Ce o face pe Dana Budeanu să plângă

Continuând seria întrebărilor picante, Damian Drăghici a întrebat-o pe Dana Budeanu ce muzică ascultă în timpul unei partide de amor. Spre dezamăgirea fanilor, care așteptau cu sufletul la gură răspunsul idolului lor, vedeta a spus că nu are timp să asculte muzică în acele momente speciale.

Dana Budeanu declară că este cel mai puternic om pe care-l cunoaște, deși până și ea are fricile ei și lucruri care o sensibilizează. Creatoarea de modă a declarat că lucrul care o emoționează cel mai tare este suferința bătrânilor.

„Eu plâng de foarte multe ori pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor, faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze de dimineața până noaptea, care să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Acesta este cel mai mare păcat al omenirii. Fără ei nu am fi fost aici. Nu există azi fără istorie, fără ce au făcut ei.”, a adăugat creatoarea de modă în podcastul lui Damian Drăghici.