Dana Budeanu, dezvăluiri fără perdea despre viața sa: „Oamenii nu stiu cine sunt. Eu nu sunt o valoare”

Dana Budeanu, dezvăluiri fără perdea despre viața sa: „Oamenii nu stiu cine sunt. Eu nu sunt o valoare”
Dana Budeanu, adevărul despre copilăria sa

Dana Budeanu a fost invitată recent la emisiunea lui Damian Drăghici, difuzată pe YouTube, acolo unde a răspuns la câte întrebări dintre cele mai personale. Creatoarea de modă a fost pusă în fața unor subiecte la care nu a știut să răspundă altfel decât cu o sinceritate autentică. Printre altele, Diana Budeanu a explicat cine este ea, de fapt, și cum este privită de către români.

Dana Budeanu, dezvăluiri în premieră

Invitată la „Podcastul lui Damian Drăghici”, Dana Budeanu și-a reamintit de un bun prieten de-al său care a murit în urmă cu doi ani, lăsând un gol imens în sufletul creatoarei. Aceasta a vorbit despre tânărul de 40 de ani mai frumos decât despre oricine altcineva, iar la o melodie de jale pusă de Damian Drăghici, cunoscuta creatoare de modă a izbucnit în lacrimi.

„Eu nu am cunoscut pe nimeni care a trăit ca acest băiat (n.r Alex). Toţi oamenii, împreună, în afară de Damian, nu au trăit cum a trăit acest băiat până la 40 de ani. Se bucura de orice, de viaţă. Viaţa, dacă n-o trăiţi, n-o meritaţi. Viaţa a fost dată să fie trăită”, a spus Dana Budeanu.

În continuare, creatoarea și-a deschis sufletul în fața publicului, destăinuind că întotdeauna și-a dorit să ajute oamenii.

În ciuda faptului că mulți nu o cunosc așa cum este în realitate, Dana Budeanu este una dintre persoanele publice cele mai îndrăgite și urmărite.

“Mi-am dat seama de foarte mică că oamenii sunt nefericiți”

Dana Budeanu dezvăluie că de la o vârstă fragedă a realizat că oamenii sunt foarte nefericiți, moment în care și-a propus că tot ce va face va face pentru a-i bucura pe oameni.

Artista consideră că oamenii nu o cunosc cu adevărat, rezumându-se la scurtele apariții de pe internet ale acesteia, unde, de asemenea, este sinceră. Deși recunoaște că nu este o valoare, Dana Budeanu își susține autenticitatea și confirmă succesul pe care îl are la public.

„Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu sunt un om care vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul şi mintea, deloc. Sunt o fată, care, nu cred că a crescut, dar care s-a maturizat de foarte mică.

Asta s-a întâmplat pentru că mi-am dat seama, de foarte mică, că oamenii sunt nefericiţi şi toată viaţa mea am încercat să îi protejez pe cei nefericiţi şi să îi ajut să fie fericiţi, protejându-i. Eram un fel de „gardian al fericirii„. Jobul meu de viaţă este să ofer fericire celorlalţi, pentru că am senzaţia că, de fapt, ăsta e secretul.

Eu sunt o valoare? Eu nu sunt o valoare. Eu sunt un produs al netului. Chiar dacă 99% din publicul meu nu mă haleşte, 100% mă crede. Şi asta pentru că sunt foarte relaxată, iar oamenii au nevoie să râdă. Eu nu mint publicul. Eşti fix ceea ce îţi doreşti. Boala este din suflet, de acolo porneşte, tocmai pentru că îţi este dezechilibrat sufletul”, a transmis aceasta.

Urmărește întreaga emisiune:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI