Mircea Badea, adevărul despre legătura nebănuită dintre Diana Șoșoacă și Dana Budeanu

Mircea Badea, adevărul despre legătura nebănuită dintre Diana Șoșoacă și Dana Budeanu
Mircea Badea, despre legătura dintre Diana Șoșoacă și Dana Budeanu

Mircea Badea și-a declarat în cursul serii de luni simpatia pentru Diana Șoșoacă, chiar în fața lui George Simion, liderul AUR. Prezenți în același platou de televiziune, cei doi au abordat câteva aspecte politice, ajungând la concluzia că amândoi o simpatizează și o susțin pe Dana Budeanu.

Mircea Badea este pro Diana Șoșoacă

Deși fosta senatoare AUR se află într-un scandal de zile mari, Mircea Badea pare să fie de neînclintit cu privire la doleanțele sale politice. Acesta a declarat luni seară, la Antena 3, despre simpatia veche pe care o are față de Diana Șoșoacă și care va mai rămâne, cel puțin o perioadă. Prezentatorul a recunoscut acest lucru în fața lui George Simion, actualul rival al avocatei, conștient că această declarație l-ar putea deranja.

Mircea Badea a susținut, de asemenea, că Dana Budeanu este o altă persoană publică pe care o susține și o admiră datorită faptului că este directă și spune lucrurilor pe nume.

“Eu țin cu doamna Șoșoacă, indiferent ce, adică n-am cum să… O simpatizez. Țin cu doamna Șoșoacă și cu doamna Budeanu”, a afirmat prezentatorul emisiunii “În Gura Presei”.

Întebat de Mihai Gâdea ce legătură există între cele două nume menționate, Mircea Badea a explicat că amândouă abordează asemănător anumite lucruri și probleme.

„Legături nu știu dacă există, dar similitudini mai există în unele abordări, nu în toate, sigur. Deci, eu sunt un susținător, îl susțin și pe domnul Simion, nu e nicio problemă, dar totuși mai mult o susțin pe doamna Șoșoacă.

M-ai întrebat așa ca observator al scenei publice și atunci n-ai cum… Sunt statornic, dacă am început cu doamna Șoșoacă să o prefer, cumva rămân încremenit în proiect cel puțin o ‘peroadă’”, a explicat Mircea Badea.

George Simion, susținătorul Danei Budeanu

Prezent în platoul emisiunii “SInteza Zilei”, George Simion a intervenit în dialogul celor doi prezentatori, exprimându-și simpatia comună cu cea a lui Mircea Badea, mai exact, Dana Budeanu.
Politicianul o apreciază pentru sinceritate și modul direct în care spune lucrurile chiar “dacă rupe pe genunchi” oamenii.

„Dar o perioadă e o lună, două luni, trei luni. Important e că o simpatizăm în momentul acesta amândoi pe doamna Budeanu, care ne rupe pe genunchi, desigur, dar este foarte sinceră și spațiul românesc are nevoie de personaje sincere”, a afirmat acesta.

Vă reamintim că George Simion a fost recent acuzat de Diana Șoșoacă cu privire la faptul că a demis toți președinții de filiale și că nu este președintele AUR în acte.