Singura condiție pentru ca Ianis Hagi să ajungă la Sevilla, de fapt. S-a aflat abia azi

Singura condiție pentru ca Ianis Hagi să ajungă la Sevilla, de fapt. S-a aflat abia azi
Singura conditie pentru ca Ianis Hagi sa ajunga la Sevilla

Ianis Hagi este pe punctul de a da lovitura. Internaționalul român de 22 de ani este disputat de două dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume: Lazio și Sevilla. Fiul lui Gică Hagi ar putea părăsi echipa Glasgow Rangers la finalul acestui sezon, dacă patronii clubului scoțian și cei de la Sevilla se înțeleg la bani. S-a aflat abia azi. 

Singura condiție pentru ca Ianis Hagi să ajungă la Sevilla, de fapt

Conform presei din Scoția, patronii andaluzilor au pus ochii pe mijlocașul român încă de la începutul sezonului și ar dori să se realizeze transferul lui Ianis Hagi la Sevilla în vara lui 2021. Contractul ar fi pe masă, dar încă nu a fost stabilită vreo sumă. Jurnaliștii de la cele mai importante publicații scoțiene îl susțin pe „Prințul Ianis”:

„Hagi a avut evoluții bune în acest sezon, șapte goluri și 12 pase decisive, dar nu a fost un titular obișnuit în echipa lui Rangers. Rangers a plătit 3 milioane de lire sterline pentru Hagi, în vara trecută, și e puțin probabil să fie luată în calcul vânzarea sa, cu excepția cazului în care clubul chiar ar face un profit serios.”, au declarat ziariștii de la Glasgow Live.

„Talentatul român, fiul legendei Gheorghe, nu a fost un titular obișnuit în echipa lui Rangers. Hagi a fost transferat definitiv de Rangers, în vara trecută, după un împrumut de succes de la Genk, început în ianuarie 2020. Au fost mai multe echipe despre care s-a scris că ar fi interesante de fotbalistul ofensiv, inclusiv Lazio. Totuși, Fichajes anunță că Sevilla este favorită pentru transfer”, au scris jurnaliștii de la The Scottish Sun.

„Nu este clar dacă Rangers este dispusă să-l vândă pe Hagi după numai un sezon complet”, au notat cei de la Daily Record.

Lazio, ofertă de 13 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi

După Viitorul, Fiorentina, Genk și Rangers, Ianis Hagi ar putea juca la FC Sevilla din această vară, dacă patronii clubului scoțian unde joacă, în prezent, fiul regelui fotbalului românescu se decid să-i semneze contractul sportivului român către meleagurile Andaluziei.

Sevilla nu este singura echipă care dorește să-l ia pe Ianis Hagi. Cei de la Lazio Roma au trimis o ofertă de 13 milioane de euro pentru mijlocașul român.

„Întărirea zonei centrale este una dintre obsesiile lui Julen Lopetegui (n.r. – antrenorul de la Sevilla) pentru sezonul viitor, așa că obiectivul directorului sportiv, Monchi, este de a prezenta soluții. Una dintre cele mai apreciate soluții în birourile clubului este aducerea lui Ianis Hagi. Fiul miticului Gheoghe Hagi are evoluții bune la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, care a scos ce e mai bun din el”, au mai notat cei de la Fichajes.net, intitulând articolul „Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI