Ianis Hagi i-a dezamăgit pe scoțieni. Ce au observat jurnaliștii în cazul românului

Ianis Hagi i-a dezamăgit pe scoțieni. Ce au observat jurnaliștii în cazul românului
Ianis Hagi i-a dezamagit pe scotieni

Incredibil, dar adevărat. Ianis Hagi i-a dezamăgit pe suporterii echipei scoțiene Glasgow Rangers. Ce au observat jurnaliștii în cazul mijlocașului român, în timpul ultimului meci jucat. Ce a făcut „prințul Ianis” după ce a redevenit titular.

Ianis Hagi i-a dezamăgit pe scoțieni

Clipe dificile pentru Prințul Ianis. Fiul lui Gică Hagi l-a dezamăgit pe Steven Gerrard, după ce antrenorul de la Glasgow Rangers l-a pus pe internaționalul român titular în timpul meciului cu St. Johnstone, partidă care s-a terminat cu scorul 1 la 1.

După ce a fost ținut pe banca de rezerve în ultimele trei partide, selecționerul scoțienilor i-a făcut o surpriză lui Ianis Hagi și l-a pus în primii 11 jucători ai meciului dintre Rangers și echipa St. Johnstone.

Din păcate, evoluția sportivului de 22 de ani nu l-a mulțumit pe antrenorul formațiunii la care acesta activează, iar presa internațională de fotbal a fost rezervată în privința lui Ianis, atunci când fiul lui Gică Hagi a primit un cartonaș galben în minutul 62 al meciului.

„A fost trimis în banda dreapta a unei linii de mijloc cu 4 oameni și nu și-a putut pune amprenta prea mult asupra jocului. Prestația a fost una fără sclipiri, în ciuda faptului că a alergat enorm.”, a notat sursa anterior citată.”, au scris cei de la The Scotman.

Pleacă sau nu Ianis Hagi la Lazio?

Fanii sportivului român erau dezamăgiți de Steven Gerrard, de faptul că antrenorul de la Rangers nu-l pune pe Ianis Hagi titular, să evolueze pe teren. Cu toate acestea, după ultimul meci disputat, suporterii fiului lui Gică Hagi speră ca idolul lor să-și revină cât mai repede și să strălucească pe teren așa cum o făcea acum o lună de zile.

În momentul de față, Ianis Hagi ar putea părăsi echipa Glasgow Rangers, dacă patronii clubului scoțian îl vor transfera pe celebrul mijlocaș la Lazio Roma, echipă care și-a manifestat, în numeroase rânduri, interesul față de fotbalistul român.

„Este un derby care se joacă devreme, ne așteptam să ne întâlnim cu Celtic în altă fază a Cupei, dar «Old Firm» rămâne «Old Firm». Vrem să ne facem treaba, să câștigăm și să mergem în runda următoare. Ceea ce îi lipsește meciului sunt fanii. E evident! Abia aștept să avem fani pe stadion, mai ales în «Old Firm».

Toată lumea vorbește despre cât de diferit e un asemenea meci cu fani și cât de frumos e. Abia aștept. Îmi lipsesc foarte mult fanii. Nu doar mie, ci întregii echipe”, a declarat fotbalistul Ianis Hagi, acum ceva timp, conform celor de la Daily Record.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI