Ianis Hagi, aproape de un transfer incredibil. Clubul uriaș care vrea să dea lovitura cu el

Ianis Hagi, aproape de un transfer incredibil. Clubul uriaș care vrea să dea lovitura cu el
Ianis Hagi este aproape de un transfer incredibil

În această vară, Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, este pe cale să prindă un transfer spectaculos. Astfel că presa din Spania a anunțat că Ianis Hagi a devenit o prioritate pentru echipa FC Sevilla.

Ianis Hagi, aproape de un transfer incredibil

„Sevilla insistă să obțină semnătură lui Ianis Hagi”, au spus cei de la Fichajes.net.

Aceeași sursă a mai scris că Ianis Hagi este urmărit de către echipa Sevilla de mult timp, numai că transferul s-ar putea face până la urmă în vara aceasta. În plus, jurnaliștii spanioli au mai scris că Sevilla are planuri mari cu fiul lui Gheorghe Hagi, pe care dorește să îl transforme într-unul dintre starurile echipei din următorul sezon.

Amintim că Ianis Hagi a marcat 7 goluri și a oferit 12 pase decisive în meciurile sale disputate pentru echipa Rangers în toate competițiile din sezonul acesta. Ianis Hagi a fost cumpărat de Rangers cu 3.4 milioane de euro de la Genk, iar Rangers cere minimum 10 milioane de euro în schimbul lui Ianis Hagi.

De menționat este că Sevilla nu este singura echipă ce se interesează de serviciile lui Ianis Hagi. Prin urmare, pe lista echipelor care doresc să îl transfere pe internaționalul român mai este și Lazio, iar gruparea din Italia vrea să plătească suma de 13 milioane de euro ca să-l cumpere pe Ianis Hagi de la Rangers.

„Întărirea zonei centrale este una dintre obsesiile lui Julen Lopetegui (n.red. – antrenorul de la Sevilla) pentru sezonul viitor, așa că obiectivul directorului sportiv, Monchi, este de a prezenta soluții. Una dintre cele mai apreciate soluții în birourile clubului este aducerea lui Ianis Hagi. Fiul miticului Gheoghe Hagi are evoluții bune la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, care a scos ce e mai bun din el”, au mai notat cei de la Fichajes.net, intitulând articolul „Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi”.

Echipe la care a mai evoluat Ianis Hagi

Menționăm că înainte să ajungă la Rangers, Ianis Hagi a mai jucat la Viitorul, Fiorentina și Genk. Astfel, Spania ar fi a 5-a țară în care fiul lui Gheorghe Hagi ar putea evolua.

De precizat este și că pe poziția preferată de Ianis Hagi, adică aceea de mijlocaș ofensiv, Sevilla îi are pe Franco Vazquez, Papu Gomez și Oliver Torres, iar în dreapta atacului titular este Suso.

Ianis Hagi s-a născut la data 22 octombrie 1998, în Istanbul, Turcia. El este un fotbalist român, care joacă pe post de extremă la Rangers în Scottish Premiership⁠. El are și prezențe la națională pentru România U17, România U16⁠(d), România U19, România U21 și România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI