SingFest 2022. Cât costă biletele și cine sunt artiștii care vor urca pe scenă

SingFest 2022. Cât costă biletele și cine sunt artiștii care vor urca pe scenă

Pentru cei care sunt pasionați de muzică de calitate, trebuie neapărat să meargă la SingFest 2022. Festivalul de muzică românească va avea loc în perioada 22-25 septembrie la Grădina de Cultură din Singureni, Giurgiu. Cei care vor ajunge acolo se vor putea delecta cu toate stilurile de muzică: folk, rock, pop, alternativ, etno, fusion.

SingFest 2022, petrecăreții vor avea la dispoziție food trucks

SingFest 2022 este un festival care are loc anual, la Grădina de Cultură din Singureni, județul Giurgiu. Pasionații de muzică rock, folk, pop și dance sunt invitați să se distreze în aer liber. SingFest 2022 are loc în perioada 22-25 septembrie. Totodată, petrecăreții vor avea la dispoziție food trucks, dar vor putea face activități în aer liber, precum meșteșuguri tradiționale.

Cum poți cumpăra bilete la SingFest 2022:

Prețurile biletelor la SingFest 2022 variază, iar acestea se pot achiziționa exclusiv de pe site-ul iabilet.ro.

  • Abonament – 390 lei
  • Bilet pe zi – 130 lei
  • Abonament (pachet 6 persoane) – 2000 lei
  • Abonament (pachet family – 2 adulți + 1-2 copii sub 18 ani) – 1000 lei
  • minorii sub 14 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de adulți.
SingFest 2022
SingFest 2022

Ce artiști vor cânta la SingFest 2022

Pe scena de la SingFest 2022 vor urca numeroși artiști, precum: EMAA, Spike, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Marius Moga Live Band, Spitalul de Urgență, Sarmalele Reci, Zdob și Zdub cu Frații Advahov, Mike Vlahopol & The Crossroads, Bosquito, Fără Zahăr, Mărgineanu.

„Vrem să captăm interesul contemporanilor, în special al celor care trăiesc la oraș, și să îi scoatem la aer curat, în natură, la re-întâlnirea cu valorile și tradițiile românești.

Prin artă, meșteșuguri, muzică și dans, vrem să emitem și să transmitem un puternic mesaj de reclădire a identității naționale și de recăpătare a entuziasmului de a trăi în România, ca tărâm al libertății, al toleranței și al credinței, unde există un loc sub soare pentru fiecare. Un loc pe care vrem să îl păstrăm pentru cei care vin după noi…”, au precizat organizatorii festivalului SingFest 2022.

Maximum Rock Festival 2022

Maximum Rock Festival se află la cea de-a 9-a ediție, iar anul acesta s-a desfășurat în București, în perioada 7-10 septembrie. În premieră, festivalul a avut un nou format: 

  • Pe 7 și 8 septembrie au fost prezentate paneluri (online), iar invitații au putut aborda diferite teme de interes pentru industria muzicală și în special pentru tinerele formații, de la drepturile de autor până la organizarea de evenimente;
  • Pe 9 și 10 septembrie s-au desfășurat concertele la Arenele Romane (Open Air), la care au participat formații din străinătate și formații din România.

Un alt festival carea a îmbinat muzica de calitate cu natura a fost Analogue Festival 2022. Festivalul s-a aflat la prima ediție și a avut loc în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni.

Analogue Festival a avut loc într-un spațiu verde, amenajat la marginea pădurii de pe Platoul Făget. Există foarte multe zone de relaxare, ateliere de creație și activități în aer liber, activități care vor avea loc pe cei 75.000 de metri pătrați.

De asemenea, festivalul a avut loc în centrul țării, fiind ușor să ajungeți cu mașini din diferite zone ale țării. Concertele au loc la doar 15 km de Pitești, 130 km de Brașov și 132 km de București. Un lucru interesant și unic este faptul că toți participanții au avut parte, gratuit, de apă filtrată disponibilă prin Sistemath by La Fântâna.

Participanții la festival au avut ocazia să admire peisajul de sus dacă au optat pentru o ridicare cu balonul, care a durat în jur de 10 minute.