11 feb. 2021 | 17:41

Bursucu, gafă la Teo Show. Cum a prezentat-o în direct pe o vedetă: ‘Lumea ne confundă des’

Știri generale
Bursucu, gafă la Teo Show. Cum a prezentat-o în direct pe o vedetă: 'Lumea ne confundă des'
Ce gafa a facut Bursucu la Teo Show

Artista Oana Radu a fost invitată azi în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Cei doi au vorbit despre relația lor, dând și un ”test al iubirii”.

Bursucu, gafă la Teo Show

Oana Radu a povestit cum decurg lucrurile în relația cu partenerul său de viață, dezvăluind multe detalii inedite.

”Acasa sta la bustul gol, isi arata patratelele”, a început aceasta să povestească despre soțul ei, antrenor de fitness. De altfel, el este cel care o îndeamnă să aibă grijă la alimentație, dar și să facă corect exercițiile la sală.

”Sunt multumit de ea, eu vreau sa evoluăm tot timpul, ea fiind persoana publica ar trebui sa fie mult mai (n.red îndârjită să facă sport)”, a spus și Cătălin Dobrescu.

De altfel, chiar dacă sunt stricți în ce privește alimentația și exercițiile de fitness, Oana Radu mărturisește că mai cumpără din când în când o pizza.

”Mai luam din cand in cand cate o pizza. A mai lasat de la el in ultima perioada. Imi place ca observa ca muncesc foarte mult. E foarte atent. Pare barbatul perfect dar, este mult prea perfectionist. Nu vreau sa schimb nimic la el, dar exista gura care nu poate fi inchisa cum vreau eu”, a mărturisit Oana Radu.

”La sala nu suntem sot si sotie. Este o persoana foarte sufletista. Mie mi-a placut la el intotdeauna ca e foarte masculin, e foarte barbat. Primele dati noi ne-am intalnit doar la sala. Lui ii place sa ma imbrac sexi”, a mai mărturisit artista.

Gafa lui Bursucu

Prezenți însă la ”Testul iubirii”, coprezentatorul Bursucu a făcut și o gafă, numind-o, din greșeală, pe Oana Radu, Oana Roman. Aceasta a râs și a spus că i se întâmplă des ca lumea să le confunde.

”Multumesc, mi se intampla des ca lumea sa ne confunde”, a spus râzând Oana Radu.

Oana Radu și soțul ei se cunosc de mult timp, însă povestea lor de dragoste a început în anul 2018. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în vreme de pandemie, respectând normele în vigoare la Serviciul de Stare Civilă. Oana Radu a devenit iubita lui Cătălin Dobrescu după decesul fostului ei iubit:

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb și să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine”, a povestit Oana Radu.

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Este lege pentru cei care care nu stau la ADRESA DIN BULETIN. Decizia este deja obligatorie
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Capital.ro
Cum recunoaștem cu ușurință produsele pe bază de îndulcitori: ”De multe ori sunt folosiți în loc de zahăr!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE! SE obține altfel
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro