Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu. E cea mai rușinoasă jignire pentru un politician

Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu. E cea mai rușinoasă jignire pentru un politician
Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu. E cea mai rușinoasă jignire pentru un politician

Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu. Acuzațiile dure la adresa premierului nu mai contenesc și pare că acesta își atrage din ce în ce mai mulți dușmani. Ce jignire rușinoasă i-a adus Sindicatul Europol pe o rețea de socializare.

Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu

Sindicatul Europol a lansat sâmbătă un atac la adresa lui Florin Cîțu, în contextul în care acesta a declarat recent că este nevoie de o „reformă din temelii” a instituției, făcând referire la tragedia de la Onești. Reprezentanţii sindicatului susțin că acesta habar nu are ce înseamnă un poliţist bun, descriindu-l drept un politician de hârtie. De asemenea, în mesajul făcut public pe pagina oficială de Facebook, aceștia vorbesc și despre cazul unui polițist. Acesta a făcut tot ce a fost posibil pentru a salva viața unor victime grav rănite în urma unui grav accident.

Potrivit sindicaliștilor, incidentul a avut loc pe o stradă din orașul Roman, județul Neamț. La vederea flăcărilor, polițistul a intervenit de urgență și a scos cele două persoane din autoturismul avariat. Mai mult, a blocat și toată circulația, evitând astfel extinderea focului și la alte mașini.

„Să mai huiduim un polițist, un bugetar! Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliție Rusu Constantin și-a onorat jurământul depus, acela de a pune viețile altora mai presus de viața lui, cu lacrimi ascunse și cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată! Ieri a salvat două vieți”, se arată în mesajul prin care Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu.

Mesajul s-a încheiat cu un alt atac dur la adresa tuturor politicienilor

Mesajul în care Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu a continuat cu un alt atac dur, de data aceasta, la adresa întregii clase politice. Sindicaliștii susțin că „niște politicieni de hârtie” le calcă în picioare demnitatea și îi acuză de manipulare.

„Niciodată, vreun ministru, prim-ministru, etc nu vor putea să le ia polițiștilor adevărați sentimentele de mulțumire sufletească și bucurie, care apar atunci când… prelungești o viață! Nu meritam să ne fie demnitatea călcată în picioare de niște politicieni de hârtie care nu-și doresc decât să slăbească puterea polițiștilor! Constantin Rusu este imaginea adevărată a Poliției Române, nu ce încearcă conducătorii vremelnici, manipulatori, perfizi și lași să ne arate!”, au concluzionat reprezentanții Europol.

Și liderul AUR, George Simion, îi declară război premierului

Înainte de mesajul prin care Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu, au existat și alte acuze la adresa premierului. Printre care și cea a liderului AUR, George Simion, care nu pare să îl vadă cu ochi prea buni pe premier, după ce acesta a afirmat că în România se există o campanie împotriva purtării măştii în spaţiul public, împotriva vaccinări și împotriva măsurilor de distanţare, acțiuni similare cu cele ale unor teroriști. Liderul AUR a spus că aceste acuzaţii sunt îndreptate în primul rând împotriva partidului lor, motiv pentru care a decis să îi transmită un mesaj pe măsură.

„Conducerea partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a luat act cu consternare de declaraţiile făcute astăzi, la Palatul Victoria, de premierul Florin Cîţu. După ce a afirmat că România va continua vaccinarea cu toate tipurile de vaccin, inclusiv cu Astra Zeneca, vaccin deja oprit de la utilizare în numeroase ţări ale UE.

Dacă a te opune portului măştii în spaţii deschise, unde distanţa dintre persoane este de peste doi metri, înseamnă a fi terorist, da, recunoaştem: suntem terorişti. Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate şi deja oprite de la utilizare în Uniunea Europeană înseamnă a fi terorist, încă o dată recunoaştem: da, suntem terorişti”, s-a arătat în comunicatul transmis de acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI