Simona Hapciuc și-a spart capul la Survivor. Imaginile în care este plină de sânge au fost cenzurate

Simona Hapciuc și-a spart capul la Survivor. Imaginile în care este plină de sânge au fost cenzurate
Drama Simonei Hapciuc de la Survivor România. Tatăl copilului său, ultimatum jenant

Deși se credea că Simona Hapciuc va fi una din personajele liniștite ale acestui sezon, controversa o înconjoară pe tânăra mămică. Aceasta și-a spart capul în timpul probelor, iar scandalurile în care este implicată nu continuă să dispară.

Accidentare Survivor 2021: Simona Hapciuc și-a spart capul

Fanii Survivor România nu au crezut că Simona Hapciuc va fi chiar o astfel de prezență indispensabilă certurilor și controverselor din show-ul sportiv. Deși la început părea o fire liniștită, s-a dovedit a fi una conflictuală și tăioasă, care a reușit să-și atragă dușmani din ambele tabere în urma unor afirmații grele făcute.

Amintim că nu cu mult timp în urmă spiritele s-au încins în echipa Faimoșilor după ce tensiunile au ajuns la maximum din cauza eșecului la probe și a condițiilor. Unii dintre faimoși au început să îl acuze pe cântăreț că el e cel care pornește constant cearta, lucru care îi demoralizează.

Actrița, în scandal cu Jador

Inclusiv Zanni a mărturisit într-un testimonial că înțelege că solistul se agită pentru echipă, dar modul în care o face nu e benefic. „Ți se pare că ascultă de cineva? Am încercat să vorbesc cu el și mi-a zis: mai lasă-mă-n p… în pace, n-am chef de tine. Eu nu mai pot. Pe mine, el (n.r.: Jador), mă demoralizează complet.

Eu vreau să plec acasă din cauza lui. Îmi ia toată energia din mine și dă cu mine de pământ. Mă jur”, a spus Simona Hapciuc, plină de nervi. „Oarecum mă cert cu războinicii. Dar nu mă cert. Așa sunt eu mai competitiv. Nu îmi place să pierd”, a declarat ulterior Jador, despre comportamentul lui agresiv, după înfrângeri.

Accidentare sângeroasă în recenta ediție

În ediția de aseară și-a spart capul după prima probă, iar ulterior a reușit să aducă totuși puncte în dreptul echipei sale, ba chiar unul decisiv (scor 9-9) în echipa cu ștafeta în care a concurat în dreapta lui Culiță Sterp.

Se pare că indiferent de ce ar crede sau simți coechipierii săi despre vedeta, o lasă mai moale cu răutățile și criticile pentru că punctele sunt indispensabile în special în această parte a show-ului. Și cu ajutorul câștigurilor ei toată echipa Faimoșilor are parte de beneficii de la mâncare până la ustensile de bucătărie sau instrumente care să le facă mai ușor traiul în natură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI