Scandal monstru la Survivor România 2021. S-au îmbrâncit și și-au spus cuvinte grele: ‘Nu spui tu nimic de tata’

Scandal la Survivor Romania 2021

A fost scandal de neimaginat la Survivor România între Georgiana Lupu și Musty Camara. Astfel că situația a scăpat de sub control între cei doi războinici și au fost un pas de a se lua la bătaie.

Scandal monstru la Survivor România 2021

În echipa Războinicilor, spiritele s-au încins, iar un scandal monstru a izbucnit între Georgiana și Musty Camara la Survivor România. Așadar, cei doi războinici și-au aruncat cuvinte grele și au fost la un pas de a se lua la bătaie. Tot acest incident a pornit în momentul în care concurenta l-a auzit pe Musty că l-a adus în discuție pe tatăl ei, fără a înțelege de ce.

Așadar, Georgiana Lupu s-a năpustit asupra lui Musty Camara, iar ceilalți concurenți au fost nevoiți să o țină. Tânăra și-a ieșit din minți și a început să facă un scandal mare pe insulă. De menționat este că emisiunea de la Kanal D a început de numai câteva zile, dar iată că divergențele deja au început să apară. Iar dialogul dintre acești doi concurenți a fost de-a dreptul halucinant. Georgiana Lupu s-a enervat peste măsură când Musty Camara i-a dat o replică despre tatăl ei, după ce aceasta a cerut lanterna. Redăm, în continuare, dilaogul:

”Fetele: Ai probleme!

Georgiana Lupu: Sunteți mână în mână împotriva mea.

Musty: Tu ai cerut lanterna pentru a vedea dacă e o insectă acolo!

Georgiana Lupu: Nu zbiera!

Musty: Aș putea să fiu tatăl tău!

Georgiana Lupu: Bă, nu vorbi de tata! Nu vorbi de tata!

Musty: Am vârsta să îți fiu tată am zis!

Medina: Du-te-n p*** mea

Georgiana (către Medina) Unde să mă duc!? Ia zi? Unde să mă duc?

Georgiana Lupu: Continuați să mă bârfiți în continuare!

Maria: Nu te bârfim că nu ai nicio valoare!”

Schimbare la Survivor România 2021

Kanal D a spus că ora difuzării Survivor România 2021 se modifică! Așadar, emisiunea ar fi venit în atenția telespectatorilor în zilele de miercuri și joi, de la orele 22:30. Însă din data de 13 ianuarie încolo, show-ul sportiv apare pe micile ecrane de la orele 22:00. Mai mult, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică ora difuzării este neschimbată – 20:00. De precizat este că bătăliile dintre Războinici și Faimoși sunt aprigi, iar din cauza conjuncturii și a factorilor externi extrem de duri conflictele nu s-au lăsat așteptate. În afară de Georgiana Lupu și de fratele lui Kamara,  De asemenea, remarci și declarații tăioase sunt aruncate și în tabăra adversă, acolo unde verigile slabe sunt de departe Amna și Alexandra Stan.

”Alexandra Stan nici n-a terminat traseul, adică de la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție, nu pentru că este femeie, ci pentru că ea nu știe nimic”, a spus faimosul Zannidache.

„Este cea mai mare provocare pentru că nu am fost niciodată despărțită de băiețelul meu”, a spus și Amna, cuprinsă de dorul de copilul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI