Simona Hapciuc, despre ‘blaturile’ lui Zanni de la Survivor România: ‘Ștefan are dreptate’

Simona Hapciuc, despre ‘blaturile’ lui Zanni de la Survivor România: ‘Ștefan are dreptate’
Simona Hapciuc, despre ‘blaturile’ lui Zanni de la Survivor Romania

Conflictul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a încins spiritele în Republica Dominicană. Nu doar Războinicii și Faimoșii și-au dat cu părerea despre felul în care s-au certat fostul portar și trapperul. Unii dintre foștii concurenți de la Survivor sunt în tabăra lui Ștefan Ciuculescu, iar printre aceștia se numără și fosta Faimoasă Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc, despre ‘blaturile’ lui Zanni de la Survivor România

Simona Hapciuc și fostul Războinic Alin Sălăjean au fost puși față în față, după ce au fost eliminați din cel mai dur reality-show de la Kanal D. Invitați în platoul celor de la Wowbiz, cei doi sportivi au vorbit despre strategiile pe care concurenții de la Survivor le pun la cale, pentru a câștiga competiția.

Alin: Este mai bărbat decât alți bărbați (n.r- Simona). În sensul bun.

Simona: Mă enervai. Muream câteodată. Îi dau foarte mare dreptate lui Ștefan. Aceste blaturi cu: „Hai să pierdem, ca să scoatem din echipa noastră”, erau de la început. Din păcate au fost persoane din lumea sportului care și-au călcat pe principiul de sportivi pentru a scoate din echipă pe cineva. Ana a făcut asta.

Lumea din fața televizorului, în momentul în care vorbește, nu se gîndește că de acasă nu se vede totul. S-a dorit eliminarea Roxanei Nemeș încă de la început. O dorea Zanni, Culiță, Ana. Ana i-a și zis Roxanei că o va vota. Se vorbea despre eliminarea lui Moroșanu.  În momentul în care am fost nominalizată eu, ceilalți își doreau să îl voteze pe Moroșanu.

De ce a fost eliminată Simona Hapciuc de la Survivor România

Frumoasa blondină susține că atunci când a fost nominalizată spre eliminare, Faimoșii doreau să-l voteze, în realitate, pe Cătălin Moroșanu:

Simona- Eu eram în spate, nu m-au văzut. Culiță a spus: Hai să nu îl votăm pe Moro, pentru că ne luăm hate, hai să o votăm pe Simona, pe ea nu o știe nici dracu. Așa a zis el. Este cel mai parșiv. Culiță nu este omul care se arată la TV. Eu sunt actriță, dar eu de la el aș putea să iau lecții oricând.

Lumea a început să vadă. Și Jador, prietenul lui, a recunoscut. Cât a furat și ce s-a întâmplat la Survivor. Vă zic eu că au fost trei conflicte mari între mine și Culiță, care nu s-au dat la TV. Nu e vorba despre iertare, eu nu am nimic personal cu el. Ar fi singura persoană pe care nu aș putea… Nu. E prea fals. De ce m-a votat Ana? Nu au avut un motiv să mă voteze. A fost o strategie, le-a spus Culiță.

Alin: Pe mine mă surprinde neplăcut un lucru. Că unii Faimoși nu au jucat sportiv până la capăt, adică au pierdut intenționat, pentru că nu o suportau pe Simona. Dacă a făcut așa ceva persoana respectivă (n.r- Ana), m-a dezamăgit enorm. Acum îmi pun semne de întrebare. Este inadmisibil. Noi eram acolo și vedeam toate gesturile. La noi nu s-a ajuns atât de departe.”, au vorbit Simona Hapciuc și Alin Sălăjean conform wowbiz.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI