Câți bani câștigă Jador în SUA. Fostul concurent de la Survivor și-a dublat tariful. EXCLUSIV

Câți bani câștigă Jador în SUA. Fostul concurent de la Survivor și-a dublat tariful. EXCLUSIV
Cati bani castiga Jador in SUA

Jador profită din plin de popularitatea câștigată la competiția ”Survivor Romania 2021” (Kanal D), astfel că și-a dublat tarifele pentru cântări. Solista Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, cu cât va fi plătit celebrul manelist, pentru turneul pe care îl va efectua, în curând, în America.

„Jador nu este cu nepoata mea, sunt doar prieteni, îi apreciază muzica și cam atât”

Jador este pe val! După eliminarea de la Survivor Romania 2021, la sfârșitul lunii aprilie, în urma accidentării la picior, artistul a revenit la marea dragoste, muzica. Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, câți bani va primi artistul la spectacolele de peste Ocean:

„Zilele trecute, Jador a venit la mine, acasă, să discutăm despre turneul din Las Vegas, o să fie plătit cu 5.000 de dolari. O să ia însă și bacșiș gras. El s-a bucurat foarte mult de oferta asta când i-am zis, sărea în sus de bucurie, la telefon. Am mai ajutat-o și pe Ruby, pe Dorian Popa și pe Gina Pistol. Îmi sunt toți foarte dragi, pentru că îi văd cum muncesc și că sunt foarte respectuoși cu mine”.

De asemenea, îndrăgita cântăreață de muzică populară a dorit să lămurească și zvonurile apărute, despre presupusa idilă dintre cântărețul Jador și nepoata ei, Beatrice Păun:

„Jador nu este cu nepoata mea, sunt doar prieteni, îi apreciază muzica și cam atât. În primă fază Jador a venit la mine cu un coleg din trupă, după care a sosit acasă și nepoata mea și au început să facă poze, pentru că îi îndrăgește muzica, nimic mai mult. Atunci i-am zis să o cheme și pe iubita, ca să nu fie geloasă, să nu se supere. A sunat-o și a venit și ea. Femeia are 26 de ani și lucrează în presă, la o televiziune pe monden, la departamentul de știri. Este foarte frumoasă, fix ca o păpușică”.

Jador, despre accidentul la ”Survivor Romania 2021”: ”Nu am ţipat când mi-am rupt meniscul, ca să nu plângă mama”.

Cântărețul Jador a povestit, la Kanal D, despre experiența trăită la Survivor Romania 2021:

„Sunt bine, mă simt bine. Nu aş fi vrut să fiu eliminat, aş fi vrut să rămân în competiţie, dar Dumnezeu decide. Poate trebuie să câştige cineva care chiar are nevoie. Îmi doresc să câştige cineva care să îşi îndeplinească visurile. Visul meu cel mare a fost să devin cântăreţ, să devin Jador şi am reuşit. Eu am ajuns la Survivor dintr-o întâmplare. Am realizat multe greşeli pe care le-am făcut în viaţa mea, asta mi-a plăcut mult aici.

În viaţă normală nu ai timp să faci asta. La Survivor, în zilele libere, nu ai ce face, te plictiseşti. Şi începi să te gândeşti la viaţa ta. Eu nu urăsc pe nimeni, din contră. Dar eu nu înţeleg de ce mă iubeşte lumea atât de mult, pot doar să mă bucur că am ajuns unde am dorit. Nu am ţipat când mi-am rupt meniscul ca să nu plângă mama. Ştiam că ea suferă mult, m-am abţinut. Îl am rupt în trei locuri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI