Simona Hapciuc de la Survivor, momente înfiorătoare cu tatăl copilului său. Ce a pățit vedeta de la Kanal D

Simona Hapciuc de la Survivor, momente înfiorătoare cu tatăl copilului său. Ce a pățit vedeta de la Kanal D
Simona Hapciuc, momente înfiorătoare cu tatăl copilului ei. Faimoasa de la Survivor a fost pusă să aleagă între micuț și bărbat

Simona Hapciuc a spus în prezentarea sa că a venit la ”Suvivor România” pentru a-i demonstra copilului ei ce înseamnă să fii puternic, menționând că este mamă singură. În spatele acestor declarații stă o poveste dramatică. Faimoasa a fost pusă de iubit să aleagă între micuț și el. „Fie avortez, fie pleacă.”

Povestea dramatică a Simonei Hapciuc. Faimoasa de la Survivor a trecut prin momente înfiorătoare cu tatăl copilului ei

„Am rămas însărcinată, dar tatăl lui Dimitrie a decis să dispară când a auzit. Atunci mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă. Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui. A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mama. El și-a dorit copilul, dar mama lui, nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib, să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi”, a declarat Simona Hapciuc pentru Click, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Faimoasa a povestit că fostul său partener nu și-a schimbat opțiunea nici după ce băiatul a venit pe lume, ba chiar acesta „l-a văzut din îmtâmplare de câteva ori” de atunci.

„L-a văzut pe fiul meu din întâmplare de câteva ori. Nu a avut nicio reacție. Am încercat să iau legătura cu el, mă gândeam că ar putea încerca să treacă să îl vadă și să încerce să lege o relație cu cel mic. Nu am nicio pretenție financiară. A spus că nu îl interesează. Bunica paternă nu l-a văzut niciodată. A venit să mă întrebe cât costă să fac avort, a fost ultima noastră întâlnire. A fost un șoc pentru mine când am văzut că încearcă să mă convingă. Discuția cu ea mi-a lăsat un gust amar. Nu îl voi obliga niciodată să fie tată, nici măcar cu numele în certificatul de naștere. Când se va simți pregătit, probabil va veni singur”, a mai povestit actrița.

  • Simona Hapciuc este actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness.

Faimoșii, hotărâți să-și ia revanșa în ediția de miercuri, 13 ianuarie

În seara aceasta urmează o nouă ediție ”Survivor România”, de la ora 22:00, pe Kanal D. Va fi tensiune maximă între cele două tabere. După ce au pierdut primele două bătălii, faimoșii sunt acum hotărâți să-și ia revanșa. Conflicte vor apărea îndeosebi între Jador și Sorin Pușcașu. Cei doi și-au mai aruncat replici acide și în edițiile anterioare, urmând ca acum disputa să ajungă la apogeu.

Nici în tabăra roșiilor nu va fi liniște. Zannidache simte că lucrurile sunt nedrepte în echipa lor, iar țintă îi este Alexandra Stan, despre care spune: „Nici nu a terminat traseul, adică de la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, ci pentru că se vede după ea că e ținută așa…(n.r. în puf).”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI