Simona Halep, vești de ultimă oră despre sănătatea ei. Cum se simte după ce a luat virusul

Simona Halep, vești de ultimă oră despre sănătatea ei. Cum se simte după ce a luat virusul
Simona Halep vorbeşte despre cum se simte după ce a luat virusul

Vestea că Simona Halep are coronavirus a făcut înconjurul lumii. Desigur, admiratorii jucătoarei de tenis sunt îngrijoraţi pentru starea sa de sănătate şi au întrebat-o mereu pe aceasta, pe reţelele de socializare, cum se simte. Pentru a-i linişti, românca a postat, pe Twitter, un mesaj în care explică exact ce se întâmplă cu ea zilele acestea.

Cum se simte Simona Halep după ce a fost infectată cu noul COVID-19

În urmă cu doar câteva zile, Simona Halep anunţa că a fost infectată cu SARS-COVID-19, punând astfel pe jar fanii din întreaga lume. Cum virusul chinez este imprevizibil, aceştia i-au urat sportivei de performanţă multă sănătate.

“Vreau să știți că am fost testată pozitiv cu COVID-19. M-am auto-izolat acasă și îmi revin cu bine după ce am avut simptome ușoare. Mă simt bine. Vom trece prin asta împreună”, anunţase Simona Halep pe Twitter, sâmbătă.

Pentru că primit în continuare foarte multe mesaje în care era întrebată de felul în care se simte acum, jucătoarea de tenis a făcut o nouă postare în care le-a explicat admiratorilor că se simte bine. Mai mult, aceasta a publicat şi o fotografie în care zâmbeşte, semn că totul este în regulă.

”Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Mă simt foarte bine”, a scris sportivă.

Simona Halep vorbeşte despre cum se simte după ce a fost infectată cu noul coronavirus
Simona Halep vorbeşte despre cum se simte după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Ce spune unul dintre membrii staff-ului Simonei Halep despre infectare

Vestea infectării jucătoarei care se află pe locul al doilea în clasamentul mondial de tenis a uimit pe toată lumea. Artemon Apostu-Efremov, tehnicianul acesteia, s-a arătat şi el surprins de faptul că Simona Halep are coronavirus şi a precizat că a făcut peste 20 de teste de când a reînceput să joace.

“Simona e în regulă. S-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie. Tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta.

Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a declarat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI