Cu cine s-a întâlnit Simona Halep înainte să fie depistată cu covid-19. Așa s-o fi îmbolnăvit?!

Cu cine s-a întâlnit Simona Halep înainte să fie depistată cu covid-19. Așa s-o fi îmbolnăvit?!
Cu cine s-a întâlnit Simona Halep înainte să fie depistată cu covid-19. Așa s-o fi îmbolnăvit!

Simona Halep a fost filmată de jurnaliști cu mai puțin de 72 de ore înainte să anunțe faptul că a fost infectată cu coronavirus. Cu cine a intrat în contact celebra sportivă?

Cu cine a luat contact Simona Halep înainte de anunțul răvășitor că a fost infectată?

Cunoscuta jucătoare de tenis a fost surprinsă de jurnaliștii de la cancan.ro chiar cu mai puțin de 72 de ore înainte de anunțul răvășitor postat aceasta în care mărturisea fanilor că a fost infectată. Sportiva și-a vizitat atunci prietenii, iar acum nu este exclus ca tocmai această ieșire rebelă să-i fi adus diagnosticul. Aceasta a fost surprinsă în trafic, la bordul unei mașini marca Mercedes alături de un șofer. Blondina s-a îndreptat către o adresă din București unde a poposit câteva ore bune, mai apoi s-a îndreptat către casă.

Imediat după ce a coborât din automobil Simo a luat câteva cadouri de pe bancheta din spate și, ajutată de angajatul ei, s-a îndreptat către locuința amicilor săi. Conform aparențelor și a darurilor multe aduse, vedeta era așteptată la o petrecere restrânsă. Din nefericire, la scurt timp de la acea escapadă Simo anunța că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și că intră în carantină. „Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine. Vom trece peste asta împreună!”, este mesajul Simonei Halep, care a pus pe jar o lume întreagă.

Simona Halep, vizită la prieteni cu mai puțin de 72 de ore înainte deanunțul că are coronavirus
Simona Halep, vizită la prieteni cu mai puțin de 72 de ore înainte deanunțul că are coronavirus

„Simona e în regulă. Am fost destul de surprins, pentru că e destul de atentă”

„Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”
Artemon Apostu-Efremov, tehnician

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI