Simona Halep, veste de ultimă oră. Ce se întâmplă cu participarea la Jocurile Olimpice

Simona Halep, veste de ultimă oră. Ce se întâmplă cu participarea la Jocurile Olimpice
Simona Halep, veste de ultimă oră. Ce se întâmplă cu participarea la Jocurile Olimpice

Simona Halep le-a dat românilor o veste de ultimă oră despre participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Celebra tenismenă care a ratat două ediții ale turneului de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, a făcut primele declarații despre participarea la Jocurile Olimpice.

Simona Halep, veste de ultimă oră despre Jocurile Olimpice

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a avut probleme de sănătate. Aceasta nu va putea evolua la Wimbledon din cauza problemelor de la gamba stângă. Din cauza accidentărilor Simona Halep riscă sa ajungă de pe locul 3 WTA, pe locul 10. Este cel mai jos clasament al tenismenei din ultimii șapte ani.

Simona Halep a lipsit de la ultimele meciuri importante din cauza problemelor de sănătate care au împiedicat-o să joace. Aceasta își dedică timpul recuperării și a făcut anunțul pe care mulți români nici nu sperau să-l mai audă.

Simona Halep a decis că va fi pregătită să participe la Jocurile Olimpice, chiar dacă a făcut o pauză destul de mare, concentrându-se pe recuperare.

Vestea a fost dată de antrenorul acesteia Darrne Chaill. Chaill a declarat că Simona Halep este pregătită să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, precizând însă ca el nu va fi de față.

“La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei la Jocurile Olimpice, cu Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite pentru turneele din SUA și o voi aștepta acolo”, a declarat antrenorul australian, potrivit spotmedia.ro.

Simona Halep participă nepregătită la Jocurile Olimpice

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci în ultimele șase săptămâni, prin urmare va merge total nepregătită la Tokyo, unde va fi însoțită doar de antrenorul secund Daniel Dobre. Se simte însă încrezătoare în propriile forțe și nu dorește să rateze această ocazie.

Jocurile Olimpice de la Tokyo urmează să aibă loc în perioada 24 iulie – 1 august.

După participarea la Jocurile Olimpice, Simona Halep ar trebui să participe la Mastersul de la Cincinnati, care are loc în perioada 16-22 august. Aici va fi așteptată de antrenorul australian Darrne Chaill.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI