Simona Halep, vacanță romantică alături de Toni Iuruc. Unde au mers cei doi

Simona Halep, vacanță romantică alături de Toni Iuruc. Unde au mers cei doi
Simona Halep, vacanță romantică alături de Toni Iuruc.

După ce s-a accidentat pe data de 12 mai, în timpul turneului de la Roma, Simona Halep nu a mai putut să joace niciun meci în circuitul WTA.

Simona Halep, vacanță romantică alături de Toni Iuruc

Astfel, dubla ruptură musculară a ținut-o pe aceasta departe de terenul de tenis, așadar, sportiva nu a participat nici la Roland Garros și nici la Wimbledon. Acesta este motivul pentru care, după turneul de la Londra, Simona Halep o să coboare în clasamentul WTA 6 poziții, ajungând pe locul 9.

Prin urmare, aflată în perioada de recuperare, Simona Halep s-a hotărât să viziteze locuri pe care altfel nu ar fi avut timp să le viziteze, din cauza programului încărcat. Acesta și Toni Iuruc, logodnicul ei, se bucură zilele acestea de o vacanță la Milano, acolo unde își satisfac toate poftele.

Simona Halep se află de câteva zile la Milano, bucurându-se de frumusețea orașului împreună cu Toni Iuruc. Cei doi se plimbă pe străduțele înguste și vizitează cele mai importante obiective turistice, savurând și un gelato, într-o zi caniculară.

De altfel, la sosirea în Milano, Simoan Halep și-a vizitat și unul dintre sponsori, și anume, brandul de ceasuri de lux Hublot. Aceasta a făcut o fotografie într-unul dintre magazinele producătorului elvețian de ceasuri, pe care a postat-o apoi pe rețelele de socializare. De menționat că sportiva din România este imaginea Hublot încă din 2016, iar elvețienii au fost foarte darnici cu ea până acum. Pentru apariții precum asta, Simona Halep a primit ceasuri în valoare de 300.000 de euro. Cel mai scump ceas este un Hublot Big Bang Click Saphire, în valoare de 80.000 de euro. De altfel, Hublot este unul dintre cei mai importanți sponsori ai Simonei, împreună Nike, Rexona, Wilson, Avon sau Dorna.

Când ar putea reveni Simona Halep pe teren

Dubla ruptură de la gambă o să o mai țină o perioadă pe jucătoare în afara terenului de tenis, iar Roland Garros și Wimbledon au fost două turnee majore de la care Simona Halep a lipsit. Sportiva nu va putea participa însă nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea trage speranțe că o să poată reveni la US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 30 august – 12 septembrie.

Amintim că Simona Halep este câștigătoarea a două turnee de mare slam: Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). Ea are și trei finale pierdute: Roland Garros (2014, 2017) și Australian Open (2018).

Înainte de Wimbledon, Simona Halep ocupa locul 3 WTA (4330 de puncte), iar după turneul londonez, ea va coborî pe poziția a 9-a.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI