Ce a îndrăznit să spună Cristi Mitrea despre Simona Halep. Oare Andreea Mantea se va supăra?

Ce a îndrăznit să spună Cristi Mitrea despre Simona Halep. Oare Andreea Mantea se va supăra?
Ce a indraznit sa spuna Cristi Mitrea despre Simona Halep

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea a venit azi în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. El a fost supus unui test de către Cătălin Măruță, și anume, să aleagă, dintre anumite vedete, cu cine s-ar căsători, cu cine s-ar săruta și pe cine ar evita.

Ce a îndrăznit să spună Cristi Mitrea despre Simona Halep

Cristi Mitrea a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a dat cele mai sincere răspunsuri. Acesta a fost nevoit să aleagă cu ce vedetă și-ar petrece tot restul vieții. Iată ce a ales Cristi Mitrea.

”Nu mi e frica de nimeni. Vara asta sigur plec in concediu, ca nu am mai fost de doi ani.

Cristina Neagu, Sandra Izbasa, Simona Halep

M-as casatori cu Simona Halep, mi se pare fata de casa. As pupa-o Cristina și Sandrei i-as da cu flit.  ELena Maerisoreanu, Mioara Velicu sau Saveta Bogdan

M-as pupa cu Mioara Velicu, m-as casarori cu Saveta Bogdan si i-as da cu flit Elenei Merisoreanu. Andreea Antonescu, Ruby și Anda Adam.

Nu am avut nicio legatura cu niciuna dintre ele. As pupa-o un pic pe Anda Adam, Andreei Antonescu ii dau cu flit si cu Ruby facem casa.

Oana Lis, Oana Roman, Minodora

M-as pupa cu Oana Roman, facem casa cu Minodora, ii dau cu flit Oanei Lis.

Viorica Dancila, Diana Sosoaca si Norica Nicolai

Eu cu Diana Sosoaca cucerim lumea. Cu Diana Sosoaca m-as pupa, cu Viorica Dancila as face casa direct.

Dana Savuica, Carmen Negoita si Vica Blochina

Este foarte interesanta Carmen Negoita. Pe mama o cheama Carmen. Vica e pe drumul ei, cu Savuica m-as pupa.  Nu se intampla nimic nou in viata mea.”, a fost testul la care a fost supus sportivul.

Cu cine se iubește Cristi Mitrea

Cristi Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea, se iubește de patru ani ani, cu Andreea Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV sau Colombina de la emisiunea Abracadabra.
De altfel, luptătorul MMA are gânduri chiar de căsătorie.

„E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, dezvăluia luptătorul, invitat în podcastul „Acasă la Măruță”.