Simona Halep, testată anti-doping chiar de ziua ei. Ce s-a întâmplat cu sportiva în această dimineață, abia trezită din somn

Simona Halep, testată anti-doping chiar de ziua ei. Ce s-a întâmplat cu sportiva în această dimineață, abia trezită din somn
Cum si-a petrecut ziua

Simona Halep a avut parte de o surpriză neplăcută, chiar de ziua ei. Sportiva a împlinit astăzi 30 de ani, dar prima surpriză pe care a primit-o nu a fost deloc plăcută. Tenismena a avut parte de un control antidoping.

Ce surpriză neplăcută a primit Simona Halep la 30 de ani

”(Cum e viaţa la 30 de ani? Pe terenul de tenis, aşa am început şi cu doping de dimineaţă. Da, la ora 07:00, da, agenţia antidoping…”, a dezvăluit Simona.

„Dar e frumoasă viaţa, mă simt bine, nu mă simt ca la 30 de ani, dar e perioadă frumoasă a vieţii şi încerc să mă bucur cât pot de mult. Tot în teneşi, tot în jeanşi şi un tricou, aşa mă simt comod”, a adăugat ea.

Simona Halep spune că se simte foarte împlinită și că își va sărbători ziua de naștere alături de familie și prieteni.

„Este o zi frumoasă, specială, îmi place s-o petrec cu familia şi prietenii mei, sunt bine, bine că sunt acasă.

Sunt foarte mulţumită şi nici nu am putut să visez când eram copil la aşa ceva, pentru că mi se părea imposibil să ajung numărul 1, Grand Slam am mai sperat, aşa că m-a inspirat doamna Virginia (n.r. Virginia Ruzici) şi domnul Năstase, şi am văzut că se poate, dar numarul 1 nu îmi imaginam.

Sunt foarte împlinită, şi pe partea personală, şi profesională, mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă şi pot să joc”, a mai spus ea.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Vedeta s-a căsătorit pe 15 septembrie cu Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii intime în Constanța.

La petrecerea cununiei civile au participat peste 300 de invitați, iar Simona a purtat două ținute superbe.

La eveniment a cântat Loredana Groza, care a felicitat-o pe sportivă pentru pasul cel mare.

„A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blues, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece”, a spus Loredana Groza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI