10 dec. 2021 | 11:07

Simona Halep știe unde va debuta în noul sezon. Care va fi primul turneu din 2022 pentru fostul lider mondial

Sport
Simona Halep știe unde va debuta în noul sezon. Care va fi primul turneu din 2022 pentru fostul lider mondial
Simona Halep își va începe viitorul sezon într-un turneu desfășurat în metropola ce găzduiește și Australian Open

Simona Halep știe unde va debuta în noul sezon. Fostul lider mondial a ales să rămână în București pentru a se pregăti pentru primele turnee din 2022. Ea s-a retras de la turneul demonstrativ ce urma să aibe loc în Africa de Sud, concentrându-se pe antrenamentele zilnice. Numărul 20 WTA va „bifa”, de asemenea, în premieră, anul viitor, prezența la un turneu american ce se desfășoară pe zgură verde.

Simona Halep știe unde va debuta în noul sezon

Simona Halep știe unde va debuta în noul sezon. Fostul lider mondial a preferat să aibă un final de an liniștit și să se concentreze pe antrenamentele zilnice. Numărul 20 WTA a renunțat la participarea la turneul demonstrativ din Africa de Sud, ce urma să aibe loc pe 18 și 19 decembrie. Motivul a fost prezența noii variante Omicron a Covid-19.

Simona Halep a decis să rămână în București și să se pregătească alături de antrenorii săi, Adrian Marcu și Daniel Dobre, dar și de noul – totodată vechiul – preparator fizic, Theo Cercel. De curând, Simona Halep a intrat și în rolul de profesor, pentru prima oară în viață. Ea predă, din 30 noiembrie, lecții online de tenis pe platforma TopCourt.

Simona Halep a ținut să mulțumească fanilor care deja și-au manifestat interesul pentru lecțiile predate de ea pe platforma amintită.

„Salut! Mulțumesc mult pentru că urmăriți orele TopCourt și pentru mesajele frumoase. E grozav să văd cum faceți progrese. Continuați cu strădania!”, a fost mesajul în engleză al Simonei Halep în clipul postat pe Twitter.

Care va fi primul turneu din 2022 pentru fostul lider mondial

Simona Halep a confirmat, de asemenea, prezența, în premieră, la turneul din Charleston, SUA. Acesta va avea loc în luna aprilie și este singurul care se desfășoară pe zgură verde.

„Abia aștept să joc la Charleston pentru prima dată în carieră. Ar fi trebuit să particip în 2020, dar din păcate a fost pandemia de coronavirus și n-am mai avut șansa. Am auzit multe lucruri frumoase despre oraș și despre turneu, așa că abia aștept să ajung acolo și să debutez pe zgura verde”, a spus Simona Halep, conform site-ului oficial al competiției, creditonecharlestonopen.com.

Dar începutul sezonului viitor o va găsi la Simona Halep la Melbourne. Ea va participa la unul dintre cele două turnee organizate în săptămâna 3-9 ianuarie, Gippsland Trophy sau Yarra Valley Classic. Ambele competiții fac parte din categoria WTA 250. Anul trecut, Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală la Gippsland Trophy.

Pentru turneele de la Melbourne au optat și Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian. De asemenea, Emma Răducanu e așteptată să ia parte la competițiile din metropola ce va găzdui și Australian Open. Ar fi cea de-a treia ocazie pentru ca Simona Halep și Emma Răducanu să se întâlnească pentru prima oară în meci direct.

Ele au fost foarte aproape de acest lucru la Transylvania Open, dar Emma a fost eliminată în sferturile de finală. De asemenea, la Linz, ea a pierdut în primul tur, în timp ce Halep a ajuns în semifinale.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro