Simona Halep șochează prin preferințele culinare. Ce îi place să mănânce fostului lider mondial

Simona Halep șochează prin preferințele culinare. Ce îi place să mănânce fostului lider mondial
Simona Halep va sărbători Ziua Națională prin antrenamente și speră că va gusta din mâncărurile preferate

Simona Halep șochează prin preferințele culinare. Fostul lider mondial a început deja antrenamentele pentru viitorul sezon. După ce a decis să nu mai participe la turneul demonstrativ din Africa de Sud, locul 20 WTA a ales să rămână în București. Ea va întâmpina aici Ziua Națională a României. Cu această ocazie, Simona Halep a dezvăluit și care sunt preferințele ei culinare din bucătăria autohtonă, iar una dintre alegeri este surprinzătoare.

Simona Halep șochează prin preferințele culinare

Simona Halep șochează prin preferințele culinare. Fostul lider mondial a relut deja antrenamentele pentru viitorul sezon. Soția lui Toni Iuruc a decis să nu mai călătorească în Africa de Sud unde urma să participe, în 18 și 19 decembrie, la un turneu demonstrativ.

Simona Halep s-a declarat îngrijorată de apariția noii tulpini Omicron a Covid-19 și speră ca situația să se îmbunătățească până la deplasarea în Australia, pentru primul Grand Slam din 2022.

Nu mai particip la niciun turneu! Stau acasă. Mă antrenez în București, nu plec. Doar în weekend, să mă relaxez. Sunt schimbări de la zi la zi, dar mai este o lună până la Australian Open. Sper să dispară carantina, nu-mi place deloc! M-ar încurca mental!

Am crezut că scăpăm de virus, dar a apărut această nouă versiune, care ne-a debusolat puțin. Am înțeles că nu este atât de periculoasă, din câte am citit. Sper să terminăm cu tot în viitorul apropiat, e stresant pentru toată lumea”, a spus Simona Halep, citată de prosport.ro.

Ce îi place să mănânce fostului lider mondial

Simona Halep va sărbători Ziua Națională de miercuri, 1 decembrie, prin muncă. Ea are programate antrenamente. Halep a mărturisit că cel mai autentic lucru românesc pentru ea este participarea la Fed Cup (n.r. – actuala Billie Jean King Cup) cu echipa națională.

Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos”, a declarat Simona Halep, conform digisport.ro.

Dincolo de antrenamente, Simona Halep speră să și mănânce ceva bun de Ziua Națională. Ea și-a dezvăluit preferințele culinare, una dintre acestea fiind chiar surprinzătoare.

Sărbătoresc (n.r. – Ziua Națională) pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul”, a spus Simona Halep, conform sursei citate.

Simona Halep a mai recunoscut că nu și-a vizitat țara prea mult, dar, în viitor, dorește să o exploreze în întregime. Campioana a mai spus că românii sunt talentați, dar puțin cam negativiști.

Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist”, a adăugat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI