Ce nu știe Simona Halep să facă deși e soție. Jumătatea lui Toni Iuruc a recunoscut tot VIDEO

Ce nu știe Simona Halep să facă deși e soție. Jumătatea lui Toni Iuruc a recunoscut tot VIDEO
Ce nu stie Simona Halep sa faca acasa

A fost nr. 1 mondial la tenis feminin și este una dintre cele mai mari sportive ale României. Cu toate acestea, se pare că există anumite lucruri la care Simona Halep nu este întocmai expertă. Ce mărturisiri a făcut soția afaceristului Toni Iuruc.

Ce fel de soție este Simona Halep

Pe 15 septembrie Simona Halep a devenit soția lui Toni Iuruc, într-o ceremonie superbă care a avut loc la Constanța, orașul natal al sportivei. Tenismena în vârstă de 30 de ani și soțul ei mai mare cu 12 ani decât ea se înțeleg extrem de bine și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Aflată în această perioadă la turneul de tenis din Linz, Austria, Simona Halep a făcut câteva mărturisiri legate de viața de familie și rolul de soție pe care l-a îmbrățișat acum două luni de zile. Deși a spus că s-a temut, inițial, de a fi soție, campioana se descurcă foarte bine ca doamna Iuruc.

De asemenea, Simona Halep i-a povestit legendarei foste tenismene Barbara Schett că își dorește trei copii, deși crede că va avea doi. Nunta religioasă va avea loc în anul 2022.

„Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.

„Nu ştiu să gătesc. Nici soțul meu nu știe să gătească!”

Deși este una dintre cele mai talentate tenismene din lume, când vine vorba de treburile domestice, Simona Halep a mărturisit care este cel mai slab punct al său. Constănțeanca nu stă foarte mult timp „la cratiță”, motiv pentru care a angajat o persoană să o ajute la gătit.

„Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros.

Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurant.”, i-a povestit Simona Halep fostei tenismene Barbara Schett, într-un interviu de excepție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI