Simona Halep și Toni Iuruc, analizați de Cătălin Botezatu în ziua cununiei civile. Ce a spus designerul despre sportivă e uluitor

Proaspeții miri au fost analizați de nimeni altul decât unul din cei mai cunoscuți designeri de la noi. Ce a spus Cătălin Botezatu despre alegerile vestimentare ale celor doi din ziua cununiei civile? S-au îmbrăcat bine Simona Halep și Toni Iuruc?

Cătălin Botezatu i-a analizat pe proaspeții miri. Cum s-au îmbrăcat Simona Halep și Toni Iuruc?

Cătălin Botezatu este unul din cei mai cunoscuți și iubiți designeri din România cu o carieră în domeniu de peste 30 de ani. Cel din urmă a comentat recent ținutele alese de Simona Halep și Toni Iuruc în ziua cea mare.

Amintim că proaspeții soți se bucură chiar la aceste momente de prietenii și rudele care le sunt alături la primul eveniment important din viața lor împreună. Fostul jurat de la emisiunea ‘Bravo, ai stil’ a avut totuși ceva de punctat. Concret, cel din urmă a mărturisit că afaceristul a fost totuși puțin prea elegant pentru alegerea făcută de partenera sa.

Jucătoarea de tenis a ales pentru această zi importantă o rochie bej cu dantelă în partea de sus și în partea de jos din voal, iar Toni Iuruc a hotărât să poarte un costum de culoare închisă. Conform celebrului designer, Cătălin Botezatu putea să renunțe totuși la cravată și să-și deschidă un nasture pentru o notă de lejeritate.

„Din punctul meu de vedere…”

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Ce spune despre ținuta mirelui?

Despre ținuta aleastă de Iuruc a afirmat că este una în regulă, cu mențiunea că ar fi ‘umblat puțin la pantalon, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof.‘ Cu toate astea, alegerile proaspeților căsătoriți în dreptul vestimentației se pare că au fost în cea mai mare parte bune.

„Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche. Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”