Primele imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Puhoi de invitați la cununia civilă a vedetei VIDEO

Primele imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Puhoi de invitați la cununia civilă a vedetei VIDEO
Primele imagini de la nunta Simonei Halep. Cum arată invitații?

Invitații selecți de la nunta campioanei noastre se bucură chiar în aceste momente de ziua cea mare din viața cuplului. Invitații sunt extrem de fericiți pentru cei doi proaspeți miri, conform imaginilor.

Nuntă Simona Halep și Toni Iuruc: primele imagini de la eveniment

Simona Halep și Toni Iuruc se bucură azi de cel mai important eveniment din viața lor. Sportiva în vârstă de 29 de ani s-a căsătorit azi cu alesul inimii sale alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în urmă cu doi ani, iar în această vară au oficializat relația.

La marele eveniment au fost invitate 300 de persoane. Nunta este organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Jucătoarea de tenis și-a dorit nespus ca în ziua cea mare să fie acasă la ea. La locație sunt deja prezenți Gică Hagi și Gică Popescu, soții Năstase, Andi Moisescu și nelipsiții cântăreți care vor încinge atmosfera.

Pentru această zi Simo a ales să se prezinte în fața tuturor în stilul său caracteristic – elegant și simplu. Cea din urmă a hotărât să se îmbrace cu o bluză mai specială nude și o fustă lungă de culoare galbenă. Aceasta a apelat la mai marii specialiști din domeniu pentru make-up și coafură. 

Emanoil Savin, fost primar al Buşteniului, a mărturisit că are o relație apropiată cu sportiva și familia ei. Fostul oficial a recunoscut că are mari emoții pentru aceasta și că întotdeauna a avut la orice eveniment important din viața sa.

„Întotdeauna am avut emoții”

”(Aveti emoţii pentru evenimentul organizat de Simona Halep?) Atunci când participi la un eveniment al Simonei Halep… întotdeuna am avut emoţii, inclusiv la Wimbledon, la ultimul Grand Slam pe care l-a câştigat.

Am fost prezent acolo.Bineinţeles că, fiind prieten de familie cu familia Halep, suntem invitaţi, pe 15 septembrie, la un club din Constanţa. Vrem să-i urăm casă de piatră din tot sufletul. Bineînţeles că va fi o petrecere pe cinste şi o să ne întâlnim cu foarte multe personalităţi din lumea sportului şi din lumea mondena”
Emanoil Savin, fost primar al Buşteniului (Sursa: telekomsport.ro)

„Este super frumos, emoții normale ca la fiecare”

„Este super frumos, emoții normale ca la fiecare. Cununia civilă va avea loc la ora 16:00. Nu știu exact câți suntem, vor fi și nașii, normal. Cine face fără nași? Le doresc multă sănătate că, în rest, au de toate. Nu este adevărat că Simona a impus ca invitaţii să nu aibă telefoane mobile la petrecere”, mărturisea tatăl ei înainte de nuntă.

Părintele jucătoarei de tenis a negat tot ceea ce s-a scris referitor la restricțiile cu privire la telefoanele mobile sau alte aparate de înregistrat. El a subliniat că totul va avea loc în mod normal, așa cum ar proceda oricine la o nuntă.