Simona Halep și Darren Cahill, mesaje identice pe internet. Ce au postat cei doi, au început speculațiile

Simona Halep și Darren Cahill, mesaje identice pe internet. Ce au postat cei doi, au început speculațiile
Simona Halep și antrenorul Darren Cahill au colaborat aproape 6 ani, până în septembrie 2021

Simona Halep și Darren Cahill, mesaje identice pe internet. Fostul lider mondial și antrenorul australian au încetat colaborarea în lun septembrie, după aproape 6 ani. La scurtă vreme, jucătoarea din Constanța l-a angajat pe Adrian Marcu care a preluat sarcinile lui Cahill alături de Daniel Dobre. După Australian Open, Simona Halep i-a concediat pe amândoi, în schimb a vorbit tot timpul, în termeni elogioși despre Darren Cahill.

Simona Halep și Darren Cahill, mesaje identice pe internet

Simona Halep și Darren Cahill, mesaje identice pe internet. Fostul lider mondial și antrenorul australian au încheiat colaborarea în septembrie, anul trecut, după aproape 6 ani. Însă relațiile dintre ei au rămas puternice, astfel încât românca a declarat că vorbește cu Cahill zilnic la telefon și îl consideră mai degrabă un membru al familiei, decât un antrenor.

De altfel, Simona Halep a vorbit despre Darren Cahill în termeni elogioși, chiar melancolici pe toată durata șederii sale în Australia. Ei s-au și întâlnit înainte de Australian Open, Halep postând o fotografie însoțită de un text emoționant.

„Această persoană m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi din tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine! Au fost cei mai buni 5 ani, a fost atât de bine să te văd astăzi, D!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Ce au postat cei doi, au început speculațiile

Simona Halep a tăiat în carne vie după ce a fost eliminată în optimi la Australian Open, deși părea a fi într-o formă bună. Ea i-a concediat pe Adrian Marcu și Daniel Dobre, fiind nemulțumită, conform Eurosport, de comunicarea slabă cu aceștia. Românca a mai fost deranjată și de absența suportului moral din partea staff-ului său pe durata partidei pierdute în optimi în fața franțuzoaicei Alize Cornet.

După concedierea antrenorilor, Simona Halep părea că va începe o perioadă de probă alături de tehnicianul polonez Piotr Sierzputowski, fostul antrenor al Igăi Swiatek (4 WTA). Acesta ar fi urmat să o însoțească pe soția lui Toni Iuruc la turneele din Dubai și Doha ce au loc în această lună. Totuși conform contului de Twitter Romanian Tennis, polonezul s-ar afla la ora actuală în Miami, unde ar fi început să lucreze cu americanca Shelby Rogers (29 de ani, 38 WTA).

„Varianta poloneză” pentru postul de antrenor ar fi căzut

Pe de altă parte, Simona Halep și Darren Cahill au dat naștere altor speculații privind posibila reluarea a colaborării. Cei doi au postat pe conturile de Instagram câte o fotografie însoțită de un mesaj identic: „Încep cu o pauză”. Imediat, acest lucru a fost interpretat în sensul unui semnal ascuns pe care fiecare și-l dă celuilalt, ca simbol al unei reapropieri profesionale. Și asta, în ciuda faptului că Darren Cahill are o nouă elevă, americanca Amanda Anisimova (20 de ani, 41 WTA).

Rămâne de văzut dacă Simona Halep va beneficia de vreun sfătuitor la turneele din Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-25 februarie) și ce se va întâmpla la competițiile din SUA care vor urma: Indian Wells, Miamo Open și Charleston.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe