03 feb. 2022 | 18:25

Simona Halep l-a concediat după doar 48 de ore. Ce se întâmplă în echipa sportivei

Sport
Simona Halep l-a concediat după doar 48 de ore. Ce se întâmplă în echipa sportivei
Simona Halep l-a concediat după doar 48 de ore.

Simona Halep l-a concediat după numai 48 de ore. Iată ce se întâmplă în echipa sportivei. După despărțirea de antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, Simona Halep a dorit să meargă alături de un alt colaborator român la următorul turneu la care o să participe, și anume, cel de la Dubai, din perioada 14-19 februarie 2022. Însă lucrurile s-au schimbat în numai 48 de ore.

Simona Halep l-a concediat după doar 48 de ore

O concediere fulger s-a produs în staff-ul Simonei Halep. Aceasta a rupt contractul cu sparring partenerul ce trebuia să o însoțească la Dubai, după numai 48 de ore de la semnarea înțelegerii, anunță ProSport.

Simona Halep a dorit ca după despărțirea de antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, să meargă alături de un alt colaborator român la următorul ei turneu, însă aceasta și-a schimbat decizia radical.

Mai exact, Simona Halep se înțelesese cu Willam Birău, cel care i-a mai fost sparring partner în trecut, însă dubla campioană de Grand Slam a rupt contractul cu fostul tenismen după numai două zile. Sportiva a luat decizia neașteptată întrucât, între timp, i s-a ivit șansa de a colabora cu Piotr Sierzputowski, fostul antrenor al Igăi Swiatek, de la turneele din zona arabă.

Ce a spus Willam Birău

Willam Birău a confirmat că bătuse palma cu Simona Halep, dar sportiva s-a răzgândit brusc, astfel că nu vor mai merge împreună la Dubai. Simona Halep negociase cu sparring partnerul român toate detaliile, ba chiar îi cumpărase și biletele de avion ca să o însoțească la turneele de la Dubai și Doha.

De menționat este că William Birău s-a aflat în anturajul echipei de Fed Cup a României. El a fost fiind cooptat în staff-ul naționalei chiar de fostul antrenor al Simonei Halep, Daniel Dobre. Prima oară a lucrat cu lotul fetelor la meciurile de Fed Cup România – Spania, de la Galați, în anul 2016, iar de atunci el a făcut parte mult timp din echipa României.

Simona Halep se pare că a renunțat însă la serviciile sale după ce i s-a ivit oportunitatea de pleca la Dubai alături de Piotr Sierzputowski. Prin urmare, în funcție de modul în care o să decurgă colaborarea cu polonezul la turneele din zona arabă, Simona Halep o să decidă dacă îi oferă sau nu un contract cu normă întreagă acestuia.

Amintim că Simona Halep se pregătește în această perioadă pentru turneele de la Dubai, 14 – 19 februarie, și Doha, 20 – 26 februarie.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro