16 mart. 2022 | 10:32

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Indian Wells. De la ce oră va juca românca VIDEO

Sport
Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Indian Wells. De la ce oră va juca românca VIDEO
Simona Halep va juca pentru a cincea oară în carieră în sferturile turneului de la Indian Wells, pe care l-a câștigat în 2015

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Indian Wells. Fostul lider mondial s-a impus în „meciul unei generații”, contra rivalei Sorana Cîrstea, în optimile competiției WTA 1000 din California. Constănțeanca a câștigat cu 6-1, 6-4, la capătul unei partide în care a arătat cine este „șefa” tenisului din România. Simona Halep va evolua în următoarea manșă contra unei jucătoare cu care s-a întâlnit ultima oară tot la Indian Wells, acum patru ani.

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Indian Wells

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Indian Wells. Jucătoarea din Constanța a trecut destul de lejer, marți, de compatrioata Sorana Cîrstea, în optimile competiției dotată cu premii totale de 8.369.455 de dolari. Partida a durat 83 de minute și a tranșat, cel puțin pentru moment, problema „rachetei numărul 1 a României” din prisma ierarhiei WTA.

Simona Halep a mărturisit, la finalul meciului, îi e mereu dificil să joace împotriva unei compatrioate, dar a încercat să trateze meciul ca pe unul normal

„Chiar mi-a plăcut să joc aici, mă simt ca acasă. Nu a fost un meci ușor, e mereu greu să joc cu o româncă. Am fost încrezătoare până la final și așa am reușit să închei meciul în două seturi. Toată lumea e fericită aici și îmi transmite această stare. Chiar dacă mi-am pierdut serviciul în setul doi, am fost încrezătoare la retur”, a spus Simona Halep la finalul meciului, conform playsport.ro.

De la ce oră va juca românca

Simona Halep o va întâlni în sferturi pe jucătoarea croată Petra Martic (79 WTA), care a trecut în optimi de rusoaica Liudmila Samsonova, scor 7-6 (6), 6-4, după un meci care a durat aproape două ore. La Indian Wells, Martic a reușit să le mai învingă pe Tamara Zidansek, scor 7-5, 7-6, dar și pe Emma Răducanu, scor 6-7, 6-4, 7-5.

Halep și Martic s-au mai întâlnit de trei ori în circuitul WTA, iar Simona conduce în duelurile directe, 2-1. Ultimul duel dintre cele două a fost chiar în sferturile de la Indian Wells, ediția din 2018, când constănțeanca s-a impus cu 6-4, 6-7, 6-3. Petra Martic are 31 de ani și a atins cea mai bună clasare în ianuarie 2020, când s-a aflat pe locul 14 WTA. Croata are în palmares un singur titlu WTA la simplu, în 2019, la Istanbul.

„Mă aștept la o bătălie dificilă”

Simona Halep se află pentru a cincea oară în carieră în sferturile turneului de la Indian Wells, pe care l-a câștigat în 2015.

„Am jucat ultima oară aici. Mă aștept la o bătălie dificilă. E întotdeauna greu să joci împotriva ei. Mă voi uita la meciul acela și voi fi pregătită. Acum, vreau doar să mă bucur de meciul de azi și să mă relaxez. Mai e mult până la meci”, a spus Simona Halep, la conferința de presă, despre partida cu Martic.

Partida Simona Halep – Petra Martic va avea loc miercuri, de la miezul nopții în România. Învingătoarea se va alege cu un cec de 343.985 de dolari și o va întâlni în semifinale pe învingătoarea confruntării dintre poloneza Iga Swiatek (4 WTA) și americanca Madison Keys (29 WTA).

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Capital.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro