Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Prima reacție a jucătoarei după anunțul trist

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Prima reacție a jucătoarei după anunțul trist
Simona Halep, reacție după ce a anunțat că se retrage de la Wimbledon

Clipe grele în cariera celebrei jucătoare de tenis. Simona Halep simte din nou înfrângerea din cauza stării sale de sănătate. Accidentarea campioanei noastre a scos-o din circuit. Care a fost prima reacție a sportivei după anunțul că se retrage de la Wimbledon? Fanii se așteptau la o astfel de veste din cauza șirului lung de accidentări avute în ultima perioadă.

Simona Halep, retragere așteptată de la Wimbledon. Ce mesaj le-a transmis fanilor?

Veștile proaste nu s-au oprit nici acum pentru celebra campioană a noastră. Simona Halep are luni bune de când gustă din plin de momente critice în carieră și neputință. Aceasta s-a retras de la Wimbledon.

Fanii nu sunt șocați că nu o vor mai vedea jucând pe iarba londoneză și îi sunt alături în aceste clipe de cumpănă în care o sprijină și o ambiționează să treacă repede pentru perioada grea în care se află.

Din păcate, accidentarea de la Roma a scos-o din circuit, iar recuperarea e cu atât mai grea. Se zvonea deja de trei săptămână că este cel mai posibil ca Simo să nu revină în atenția fanilor în teren, iar acum informația a fost confirmată chiar de aceasta.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Cu toate astea, tratează în continuare situația cu pozitivism și le promite celor care o iubesc faptul că își păstrează emoțiile, speranța și dorința de a câștiga încă o dată această competiție pentru la anul.

„Sper că voi deveni o sportivă și o persoană mai puternică”

Sportiva se declară supărată pentru că a fost nevoită să ia această decizie, dar corpul său nu s-a refăcut complet și ar fi fost un real pericol să nu pună starea sa de sănătate în prim-plan:

„Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Wimbledon, întrucât accidentarea mea la gambă nu s-a vindecat complet. Am dat tot ce am putut pentru a fi gata de joc, am fost încântată să revin aici, dar corpul meu a spus nu și va trebui să păstrez aceste sentimente pentru anul următor.

Sunt foarte supărată să iau această decizie. A fost o perioadă dificilă, să vedem ce îmi va rezerva viitorul. Sper că voi deveni o sportivă și o persoană mai puternică. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere”, au fost cuvintele blondinei de pe rețelele de socilizare.

„Salutare tuturor! Sunt aici, în Bad Homburg, este un loc frumos, dar aş vrea doar să anunţ că nu voi juca în această săptămână, fiindcă gamba mea nu este gata pentru competiţie. Îmi pare rău şi sunt tristă, fiindcă este un loc frumos. Voi continua să mă antrenez, fiindcă vreau să joc la Wimbledon, dar deocamdată trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum merge recuperarea”
Simona Halep

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI