Jucătoarea pentru care Simona Halep a oprit tot. Ce a făcut imediat ce a văzut-o

Jucătoarea pentru care Simona Halep a oprit tot. Ce a făcut imediat ce a văzut-o
Simona Halep, întâlnire spectaculoasă. Ce a făcut când a văzut o altă jucătoare

Simona Halep a avut parte de o surpriză de zile mari! Sportiva a oprit tot după ce a văzut o jucătoare foarte cunoscută de tenis. Ea și-a dorit să aibă un moment special alături de aceasta, așa că fanii au fost surprinși în momentul în care le-au observat pe cele două.

Simona Halep, întâlnire spectaculoasă cu o altă jucătoare

Simona Halep a trecut prin momente foarte grele în ultima perioadă. Sportiva se pregătește să se reîntoarcă pe teren după ce a suferit o accidentare și a fost nevoită să stea departe de marea ei dragoste. După ruptura musculară de la Roma, se pare că aceasta are parte de momente mult mai frumoase și s-a bucurat de o întâlnire spectaculoasă cu o altă sportivă ce a demonstrat că este o luptătoare.

În momentul în care Simona Halep a văzut-o pe Carla Suarez Navarro, ce a câștigat, de curând, lupta cu cancerul, a întrerupt tot pentru a face o poză. Românca și jucătoarea din Spania s-au întâlnit pe terenurile de antrenament de la All England Club, iar de fotografia lor s-a ocupat chiar Darren Hill. Se pare că Simona și-a rugat antrenorul să îi facă o fotografie, ce a fost, ulterior, distribuită în mediul virtual.

Ce probleme are Simona Halep: ‘Mă stoarce de energie’

Simona Halep a revenit pe teren, dar pe aceasta o așteaptă multe provocări. All England Club aduce multe surprize pentru româncă, mai ales pentru că ea deține titlul după ce competiția a fost anulată în 2020. Chiar dacă a avut un parcurs excelent până acum, sportiva are nevoie de meciuri oficiale pentru a observa cât este de pregătită pentru a se lupta la Tokyo și a câștiga o medalie olimpică.

Acest sezon a fost unul marcat de accidentări, așa că mulți s-au întrebat care este motivul pentru care Simona Halep a părut foarte afectată în ultima perioadă. Se pare că pe româncă o deranjează restricțiile impuse în context pandemic de autorități chiar la competițiile de tens.

„La Wimbledon va fi diferit, o să fie foarte multe restricții, suntem încă în pandemie. E o nouă oportunitate, un nou an, oarecum ai multă încredere când mergi în același loc. Niciodată nu se știe însă în tenis, fiecare meci la acest nivel este extraordinar de greu. Restricțiile sunt foarte dificile pentru mine, dar nu mă plâng, suntem norocoși să se facă acest turnee. Nu-mi place deloc bula, mă stoarce de energie. Parcă nu mai pot să fiu lucidă pe teren, atunci când stau doar în cameră și nu am voie să ies.”, a transmis Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI