Simona Halep, descoperire neașteptată la Wimbledon. Cum a reacționat numărul 3 mondial când a văzut asta

Simona Halep, descoperire neașteptată la Wimbledon. Cum a reacționat numărul 3 mondial când a văzut asta
Simona Halep, descoperire neașteptată la Wimbledon. Cum a reacționat numărul 3 mondial când a văzut asta

Simona Halep a ajuns la Wimbledon și a făcut un tur al arenei de la All England Club. Numărul 3 mondial e pregătită să-și apere titlul cucerit în 2019 pe iarba londoneză, deși vine după o perioadă marcată de accidentarea la gamba stângă, suferită la Roma. Jucătoarea din Constanța a avut parte de o surpriză în plimbarea ei pe coridoarele complexului sportiv din Londra.

Simona Halep, descoperire neașteptată la Wimbledon

Simona Halep e gata să ia startul la marele turneu de la Wimbledon ce va începe în 28 iunie. Jucătoarea din România a avut parte de o perioadă marcată de accidentarea la gamba stângă, suferită la Roma, în 12 mai. A urmat un program de tratamente, recuperare, dar a avut timp să își anunțe logodna cu Toni Iuruc, iubitul său. Însă numărul 3 mondial a fost forțat să renunțe la participarea la Roland Garros, turneul său preferat, pe care l-a câștigat în 2018.

Spre surprinderea multora, Simona Halep și-a anunțat revenirea în circuitul WTA la competiția din Bad Homburg, din Germania. Ar fi fost primul și singurul turneu pe iarbă, înaintea celui de la Wimbledon. Dar gamba i-a dat iar emoții, așa că românca nu a dorit să forțeze și să pună în pericol Wimbledonul.

Gamba mea nu este încă pregătită pentru a rezista la un meci. Regret nespus, mai ales că organizatorii au oferit niște condiții excelente. Doream să joc, dar din păcate corpul meu încă suferă. Voi continua să mă pregătesc, voi trage tare pentru că vreau să joc la Wimbledon. Trebuie să văd cum mă voi simți”, a transmis Simona Halep, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, după ce a decis să se retragă de la Bad Homburg.

Cum a reacționat numărul 3 mondial când a văzut asta

Halep s-a mutat, cu „arme și bagaje”, la Londra, pentru a se pregăti de Wimbledon. La sosire, organizatorii i-au făcut un cadou-surpriză, un tort în forma unui teren de tenis. Dar numărul 3 mondial a făcut și un tur al locurilor familiare de la All England Club de care o leagă atâtea amintiri frumoase. După ce s-a fotografiat în fața terenului central, acolo unde o zdrobea pe Serena Williams, 6-2, 6-2, în finala din 2019, ea a avut parte de o întâlnire neașteptată. Una cu ea însăși, sub forma unui poster uriaș ce o înfățișa cu trofeul câștigat acum 2 ani. „Trebuie să adaug masca!”, a comentat Halep la postarea făcută pe Twitter ce o arată în fața afișului respectiv. Și chiar a încercat să pună o mască de protecție peste figura sa zâmbitoare din imaginea ce o reprezenta.

La Wimbledon, jucătorii sunt supuși unor restricții, trăind într-o „bulă sanitară”. Regulile britanice sunt încă destul de stricte, din cauza situației pandemiei din Regatul Unit. Pentru Halep, aceasta nu a fost cea mai bună veste. Ea a mărturisit, într-un interviu pentru Eurosport, că nu îi plac nici cantonamentele, nici „bula sanitară” impusă la turneele din circuitul WTA.

Nu îmi plac condițiile de cantonament, nu mi-au plăcut niciodată. Iar restricțiile sunt foarte dificile pentru mine. Nu mă plâng, pentru că suntem norocoși să avem aceste turnee, dar nu îmi place bula. Nu îmi place deloc! Mă consumă, mă stoarce de energie. Iar faptul că stau doar în cameră și nu am voie să ies, parcă mă obosește și nu mai pot să mai fiu prea lucidă pe teren. Dar sunt restricții pe care toate fetele le respectăm și așa trebuie să facem în continuare. Nu o să stau să mă plâng prea mult, dar nu îmi place”, a spus Simona Halep pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI