Simona Halep radiază. Imaginile cu sportiva care arată cât de fericită e după divorţul de Toni Iuruc. Foto

Simona Halep radiază. Imaginile cu sportiva care arată cât de fericită e după divorţul de Toni Iuruc. Foto
Simona Halep si-a revenit rapid dupa divortul de Toni Iuruc

Simona Halep radiază de fericire după divorțul recent de omul de afaceri Toni Iuruc. Imaginile cu sportiva care arată cât de fericită este au fost postate pe pagina socială a sportivei. De asemenea, la foarte puțin timp după divorț, îndrăgita sportivă și-a făcut un cadou inedit, pe care l-a făcut cunoscut în fața admiratorilor săi virtuali.

Simona Halep a trecut rapid peste divorțul de Toni Iuruc. Cu a fost surprinsă sportiva

Simona Halep și-a surprins fanii virtuali cu o fotografie incredibilă. Dacă cei mai mulți credeau că sportiva suferă în urma divorțului de Toni Iuruc, aceștia trebuie să știe că nu este deloc așa. Sportiva pare că ar fi scăpat de o greutate, astfel că nu a mai putut fi văzută de mult așa fericită.

Așadar, Simona Halep a ieșit la aer, timp în care a fost fotografiată de o persoană misterioasă. Nu se știe cine este fotograful, însă Simona Halep pare să fie în al nouălea cer.

Simona Halep se răsfață după divorț

Jucătoarea de tenis se bucură din plin de viață după divorț, profită de zilele liniștite și se răsfață așa cum nu a avut timp să o facă în ultima perioadă. Astfel, de curând, a reușit recent să își îndeplinească un vis pe care l-a tot amânat.

Astfel, Simona Halep și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie ce o arăta pe un pat de spital, cu nasul bandajat. Sportiva a explicat că avea probleme cu respirația de ceva vreme, astfel că a apelat la ajutorul medicilor și și-a făcut o operație ce o va ajuta să scape problemele pe care le avea.

Sportiva avea probleme cu respirația

„Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava.

Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc!”, a scris Halep, pe pagina socială proprie.

Ce cadou și-a făcut Simona Halep, de fapt

Cu această ocazie, sportiva a mărturisit că și-a făcut și un „cadou”, o rinoplastie, spunânând că nu niciodată nu i-a plăcut ce formă are la nas.

„Am simțit că acum e timpul optim ca să fac operația și să mai fac ceva și pentru mine, ca persoană. De aceea am făcut partea estetică a intervenției, pe care voiam s-o fac de mult timp pentru că nu-mi plăcea nasul meu deloc”, a mai scirs Simona Halep.