Ce spune forma nasului despre tine, de fapt. Persoana asta se îndrăgostește cel mai repede

Ce spune forma nasului despre tine, de fapt. Persoana asta se îndrăgostește cel mai repede
Ce reprezintă forma nasului tău? Înseamnă mai mult decât ai fi crezut

Orice trăsătură sau mic detaliu de pe trup ori de pe chip spune ceva deosebit despre tine. Ce reprezintă forma nasului tău și ce spune acesta despre felul în care ești ca persoană. Oamenii care se îndrăgostesc repede au o anumită formă. Iată detaliile descoperite de cercetători în ani de studiu! Sigur te va ajuta să cunoști mai bine și mai rapid oamenii lângă care stai.

Forma nasului spune ce personalitate ai

Avraham Tamir, un academician de la Universitatea Ben-Gurion, Israel, a adus în prim-plan mai multe detalii despre legătura dintre forma nasului și personalitatea oamenilor. Unii au nasul mare, alții scurt și îngust, iar formele acestea unice reprezintă un detaliu important despre fiecare om în parte.

Nas nubian – dacă ai nasul drept și subțire în vârf, înseamnă că ești o persoană optimistă, care poate găsi soluție oricând la orice problemă. Te simți confortabil cu mulți oameni în jur și uneori ești mai curios decât ar trebui.

Nas acvilin – dacă ai nasul cu os curbat și vârful orientat în jos, către buza superioadă, te numeri printre persoanele care se organizează foarte bine și sunt foarte descurcărețe. Ești o persoană onestă, care poate rezolva și cele mai complicate sarcini.

Nas roman – tipul de nas pe care îl recunoști cu ușurință: drept, mare și cu vârful orientat în jos. Cei care arată astfel au capacitatea de a gândi într-un mod special, afirmă mereu cu pasiune tot ceea ce cred și își apără principiile până în pânzele albe.

Nas grecesc – el este îngust, drept și lung. Cei care sunt posesorii unui astfel de nas nu adoră să fie în centrul atenției și chiar încearcă din răsputeri să plece din lumina reflectoarelor. Este dispus să își exprime sentimentele și emoțiile doar anumitor persoane pentru că este foarte reticent. De asemenea, el este și loial celor apropiați.

Nas cu o mare protuberanță – un nas cu o cupă a orificiilor mai mare. Cei care au nasul astfel sunt persoane sensibile care se îndrăgostesc extrem de rapid. Se implică 100% într-o relație și vor să strângă legături importante cu oamenii din jurul lor. Adoră să știe că te poți baza pe ei la nevoie pentru că sunt acolo când ai nevoie de ei. Sunt primii care sar în ajutor și atunci când nu îl ceri și adoră să fie empatici. În felul acesta simt și trăiesc viața prin ochii lor, dar și prin ochii celorlalți și au mai multe perspective.

Urmăriți Playtech.ro și pe